I jeszcze jeden podtemacik : Czy uważasz sie za ćpuna i czy Ci to przeszkadza?
Bo mi to np nie przeszkadza i jestem Ćpunem coż dodać coż ująć nie mam zamiaru udawać kogoś kim nie jestem i w ten sposób podwyzszać swoją własną samoocene ;)
wujek supra
To ludzie stworzyli sobie boga.
Ćpun może mieć różny wydźwięk, zależy jak użyjesz tego słowa w zdaniu. Osobiście nie uważam się za ćpuna, chociaż biorę narkotyki. Nie jestem od niczego uzależniony, bardzo często zdarza mi się coś brać, ale raczej na zasadzie "czy jestem alkoholikiem, pijąc piwo co drugi wieczór?".
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
A wracając do tematu to tak,marihuanizm potrafi doprowadzić do prawdziwego ćpuństwa.Znam takie typy :-D
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.