I jeszcze jeden podtemacik : Czy uważasz sie za ćpuna i czy Ci to przeszkadza?
Bo mi to np nie przeszkadza i jestem Ćpunem coż dodać coż ująć nie mam zamiaru udawać kogoś kim nie jestem i w ten sposób podwyzszać swoją własną samoocene ;)
wujek supra
To ludzie stworzyli sobie boga.
Ćpun może mieć różny wydźwięk, zależy jak użyjesz tego słowa w zdaniu. Osobiście nie uważam się za ćpuna, chociaż biorę narkotyki. Nie jestem od niczego uzależniony, bardzo często zdarza mi się coś brać, ale raczej na zasadzie "czy jestem alkoholikiem, pijąc piwo co drugi wieczór?".
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
A wracając do tematu to tak,marihuanizm potrafi doprowadzić do prawdziwego ćpuństwa.Znam takie typy :-D
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.