Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ale jak to naprawde jest, tak Zle jak mowia.... ze do kucharze sobie do sloika dla jaj wyplukuja pompke zeby wrazie czego tez inni mieli tego syfa co i oni. ?
Czy naprawde jest to takie niebezpieczne, ze jakies grzyby itd. w tym rosna, bakterie organiczne czy jak to sie nazywa. ?
Nadal nie rozumiem jak sie kupuje kompot. ma gosciu pompke 5ml przy sobie z towarem, ty masz insulinowke, podchodzisz i on ci do pelna nalewa, to jest Cent ?
jezeli kompot jest 3 razy taniej od brauna, i jak po cencie sie ma pdobnie do cwiartki , i jezeli jest to osoba jak ja ktora itak woli grzac to czysta kalkulacja....
napiszcie cos wiecej na ten temat poprosze
jeśli kupujesz kompot od własciwej osoby, to nie pożałujesz
kiedyś mieszkałam za granicą i sporo się browna napaliłam, trochę nastukałam (wtedy to były moje początki z twardymi dragami, więc głównie paliłam) i nie uważam, żeby kompot był gorszy. zwłaszcza, jesli ktoś na prawdę potrafi go robić.
oczywiście jakiś 8 cud świata to tez nie jest.
jesli lubisz dobrego kopa, a po nim fajną jazdę to polecam mix - kompot+feta+rolka
Pozdro, bardzo fjne forum tworzycie
Pytank
Skąd można załatwić dobrą słomę makową wie ktoś ?????
od poczatku zastanawiales mie kim ty jestes, ja chyba z piecdziesiat razy pisalem o sobie. A teraz przeczytalem kawalek o pracy ze 3 razy hel, i reszte tramal z przymusu.
ale chce tylko spytac, ile masz lat, w jakiego typu robocie robisz -co , i w ktorym miescie jestes(jak nie chcesz ujawnic z powodow prywatnych to powiedz chociaz rejon czy jak to woj. ))
I najwazniejsze, jakie tabletki morfy latwisz, czy trudno , 100mg ? czy to mst czy inne?
Pozdrowienia Mecenas
WAZNE: Mec. nic mi nie doszlo na priva, te forum jest kurwa jakies takie amerykanskie, mozesz prosze mi napisac jeden raz jeszcze lepiej prosto frywaks(A)hotmail.com
tego walisz 1 cm a tego byś musiał 40 centó dla takiego samego efektu!
ten co mi się kiedyś trafił jak wziąłem to był słaby po 5 centach porobiło mnie słabiej niż po ósemce brałna
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.