Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 297 / 2 / 0
FAjnie miksuje się z LSD. Szara Sziwa z UK i na peaku kilka buchów tej substancji pokazało mi uczucie coś jak uścisk ukochanej osoby i wizja dematerializacji kogoś kogo kochasz, jesteś dla niego i na odwrót a tu pustka. Takie bardzo głębokie uczucie utraty, że aż boli.

Nadal podtrzymuje że ta substancja to jakiś katalizator dla psychodelików, pozwala wykorzystać ich potencjał w 200%.
Ostatnio zmieniony 18 września 2012 przez Skurwol, łącznie zmieniany 1 raz.
nie bądźmy typowi bo jeszcze ktoś weźmie z nas przykład.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
  • 744 / 29 / 0
Ja myślę, że ten kanna sam w sobie może być katalizatorem ale do działania. Samo w sobie działanie tego kanna na swój sposób stymuluje, zmusza do wstawania, chodzenia i robienia czegokolwiek innego tylko nie leżenia, siedzenia itp itd może, więc i dobrze się miksuje ze stymulantami ale z psychodelikami i to takimi jak elesdi, to bym się zbytnio obawiał i osobiście nie próbował.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 397 / / 0
Skurwol, jak u Ciebie z rozpuszczalnością specyfiku? U mnie słabo rozpuszcza się w roztworze: 46g etanolu (96% zdenaturowany), 27g alkoholu izopropylowego, 1g alkoholu benzylowego. Całość na 100g.

Praktycznie w ogóle się nie rozpuszcza.

Edit. Skurwol, masz jednak racje :D czysto dysocjacyjny dodatek do innych tripow :D chyba najlepszy kanna jaki probowalem :D

scalono - surv

W łikend prawdopodobnie kilka moich znajomych zmiksuje TMA6 z 2C-P i właśnie tym kanna... Czuje, że może ich wyjebać :D
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 129 / 4 / 0
Ekson, a po co taka mieszanka alkoholi?
  • 397 / / 0
Chciałem sprawdzić rozpuszczalność w Skinsept'ie - używany do dezynfekcji skóry przed zabiegami, bo akurat miałem kilka butelek w domu. Jednak z uwagi na to, że nie rozpuszczało się, użyłem... zmywacza do paznokci. Nie wiem, być może coś się wytrąci z tego (bo raczej nie jest to czysty aceton), ale przynajmniej 250mg rozpuściło się w 50ml w ciągu ułamka sekundy 8-( :cheesy:
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 129 / 4 / 0
jeszcze napisz, że to zmywacz rumiankowy lub jakis inny zapachowy ;)
a aceton - 14 zł za litr
  • 734 / 6 / 0
a co myslicie nad zmixowaniem tego z am tylko am w wiekszych proporcjach zeby byla wikesza dysocjacja :D??
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3900 / 245 / 13
Ze zmywaczami to różnie jest - taki różowy z biedronki jest np robionyy na octanie metylu i nie zawiera acetonu. Teraz ogólnie jest taki trend, że zmywacze są bezacetonowe (w ogólnej opinii aceton szkodzi) - za to są różne inne solventy paradoksalnie dużo bardziej toksyczne - tempe kobietki kupują a faceci od firm produkujących są zadowoleni :P.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 2428 / 92 / 0
Pojeby nie używajcie zmywacza do paznokci... przecież tam jest od chuja syfu, wylej odrobine na lusterko i poczekaj aż odparuje to zoboczysz co to za syf... nie tak dawno, miałem se oczysiścic brązowy mefedron ale nie miałem odpowiedniego acetonu akurat pod ręką, i nie chciało mi sie schodzic na dół po inny %-D to podpierdoliłem starszej zmywacza do paznokci, a że potrzebny był mi oczyszczony brąz do mixu z 3-MMC to zrobiłem tym jebanym zmywaczem, wyszło tragicznie i jedynym pozytywem było to ,że ten "oczsyszczony" proch nie jebał już tak gównem tyko jakims rumiankiem czy chuj wie czym %-D
Acetonu Technicznego szukajcie najlepiej firmy VOKE i z napisem (Kod VR130) ten jest jak najbardziej si jesli chodzi o techniczne ,ale jak mota możliwość to kupta se Aceton Bezwodny CZDA ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / / 0
No dobra, wygłupiłem się używając zmywacza, aczkolwiek to tylko 15g, z czego 2/3 spożyją inne osoby (po 1-2g). Syf może i jest jakiś, ale w działaniu raczej się go nie czuje.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.