Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Mam sporo kolegów po fachu którzy są żonaci i wiem co mają z nimi jego żony (te które jeszcze przy nich są , od większej liczby rzecz jasna odeszły)
Nic w tym ciepełku nie ma , co z tego ze mąż wróci do domu przed nocą położy się i pójdzie spać ( o ile zadbał zeby mieć towar) nawet taka żona nie ma z Ciebie pożytku bo Ci się ruchać nie chce
Ajj szkoda gadać normalnie i pisać o tym , na takie akcje się napatrzyłem przez ten okres ćpania ze głowa mała.. To jedynie mały wierzchołek góry lodowej. Najbardziej łagodny .
Dojdziesz do tego jak naprawde bedziesz użależniony i przezyjesz to na własnej skórze , osobiście nie polecam Ci tego i nie życze :) Ale decyzja rzecz jasna w Twoich rękach
Każdy narkoman który jest/był ostro wjebany w here C powie Ci to samo . Oczywiście jeśli nic nie będzie potrzebował od Ciebie :) Bo jeśli bedzie coś chciał to i tak to zdobędzie i tak Cię zmanipuluje ze uwierzysz mu w kazde jedno słowo :) Tacy jesteśmy :)
pozdro
Jednak, k..rwa, sama trzeźwość nie wystarcza żeby nie chcieć poczuć "tego" jeszcze raz. Jak przypadkiem ogień przysmali łyżkę podczas gotowania przez parę godzin przewalam szuflady z głupią nadzieją, że z nienoszonych szmat wypadnie znajome sreberko. Taki moment chyba nadchodzi dla każdego.
że samej sobie wmawiam,
Bo dla faceta albo niewiasty inna rada;)
Nie wiązać się z byłymi Helupami, alkusami i innym menelstwem bo prędzej czy później wrócą do ćpania/chlania i tak wam spierdolą życie że się nie podniesiecie :wall:
Tak bardziej na serio teraz, szczęścia życzę
Mówi po prostu, że go kocha. No rozumiem, Tyle, że on bardzie kocha opioidy.
Czy jakieś posty zostały napisane i usunięte, których ja nie przeczytałem? Jeśli nie to mowa o gościu, który nie ładuje od 15 lat i skoro 15 wytrzymał, to może wytrzymać i kolejne 50 nie? Jeśli by to był Alkus to bym sam odradzał, ale takich jak on co rzucają helupę w pizdu bez powrotu jest % w ciul więcej i nikogo kto brał hel niemożna traktować stereotypowo.
Tutaj mógłby się wypowiedzieć porucznik i myślę żę trochę racji by mi przyznał :old:
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.