Useless me and useless you...
Poza tym wstrzymał bym się z opiniami typu te jabłka to samo ścierwo czy coś takiego. Każda piguła jest inna. W jednym jabłku może byś ściera, w drugim MDMA, a w trzecim jeszcze coś innego. pozdro
Cherry pisze: przestac trzeba wtedy kiedy czujesz, ze masz zryty leb...ja to poczulam ostatnio
więc masz refleks. W takiej sytuacji nie warto już przestawać
staram sie jesc raz na miesiac, tylko prawda jest taka, ze ciezko mi sie bawic bez tego....
Przestać, kiedy czujesz, że masz zryty łeb? śmieszne.
Weź spróbuj Chest trochę zluzować. Ostatnio prawie co drugi twój post to wmawianie różnym osobom, że są głupie, z nie zawsze jasnych dla mnie powodów. Jasne, że niektórym się należy, ale bez przesady.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.