Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 397 / / 0
Re: TMA-6
Nieprzeczytany post autor: Ekson »
100mg porobi osobę bez tolerancji? 35mg nie podziałało niemal w ogóle. Tutaj już powinno coś się stać... pytanie tylko... co?
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 334 / 13 / 0
100 to może być za dużo. 60+ powinno już dać zadowalające efekty (w zależności czego kto szuka). Czytałem raport kogoś po 80mg, na jakimś drugforum i koleś opisywał, że było grubo. Zresztą dawka to też w znacznej mierze sprawa indywidualna.
  • 3363 / 355 / 0
100mg,pewnie duży bl w postaci niekonczacego się strumienia gówna. Wazokonstrykcja może być. Skoro 35mg nic nie zrobiło to spróbuj te 70mg,nie ma co troic dawki od razu.
  • 303 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: nomas »
Z tym rozwolnieniem to jest mus? Czyt. każdego spotyka przy TMA-6?
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 334 / 13 / 0
Brałem 3 razy i zero sraki, więcej na pewno nie łapie każdego.
  • 1456 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: kfs »
U mnie też nic takiego nie wystąpiło, a jadłem sporo w tripowym dniu.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
U mnie również żadnej sraki nie było takoż zdziwiony byłem tą informacyją
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 219 / 4 / 0
Jeśli ktoś liczy na wizualną masakrę rzędu 1g meskaliny, czy ta substancja jest w stanie tę potrzebę zaspokoić? Wiem, że na to samo liczyć nie można, ale coś mocno zbliżonego - jeśli tak, to jaka dawka? Jeśli nie - czy jest coś innego z takim potencjałem?
Wiem, że to trochę jak słynne pytanie które rc zastąpi kwasa, ale jeśli mogę mieć za kilkadziesiąt zł 3/4 efektów substancji za 200zł to czysta ekonomia każe mi pytanie zadać :)
  • 1951 / 15 / 0
W moim odczuciu psychicznie zupełnie nie zastąpi meskaliny (no, może w dawkach do 300-400mg da radę), ale wizualnie było bardzo podobnie, albo nawet bardziej fraktalowo. Tylko mniej przekręcało barwy. Wszystko w takich samych kolorach jak na trzeźwo, ale wykręca się, zapętla samo w siebie, a ważki latające nad rzeką jawią się niczym walczące postaci z dragonbola.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
Jak widać w tym temacie TMA-6 jest lekką fenyloetyloaminą i raczej wątpie aby zastąpiła silną meskalinę

poszukaj innych substancji coś pewnie w jakiś sposób zastąpi meskalinę ,ja dokładnie Ci nie pomogę ,bo szukam substancji o innym profilu działania
Ostatnio zmieniony 17 września 2012 przez zycie ponad wszystko, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.