Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
jestem teraz za granica i mam zamiar przywiezc sobie do polski troche eteru i mam pytanie czy moga byc z tym zwiazane jakies problemy? bede lecial samolotem wiec czy mnie nie beda zatrzymwac z tego powodu albo cos.

hlp me pls.
...nie wierzcie we wszystko co pisze, mam bujną wyobraznie...
  • 63 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: darekpt »
stary , ja bym nawet nie próbował - przecież jak to ktoś zobaczy to Cie jeszcze oskażą o próbe zamachu terorystycznego - przeciez pary etery są silnie palne a nawet wybuchowe - pomyślą że chciałes wysadzić samolot w powietrze - skąd takie pomysły bierzecie???
  • 177 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: clomipramine »
Zgadzam się, szczególnie po ostatnich akcjach w Wielkiej Brytanii. A tak na marginesie, to po co ci eter? Chcesz nim nasączyć marihuanę, żeby była mocniejsza?
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
Człowieku, po ostatnich wydarzeniach w Londynie jest w ogóle zakaz przenoszenia jakichkolwiek ciekłych substancji - a jak zobaczą eter to już przejebane na całej linii, bez żartów ;D zapomnij ;D
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
no eter w bagazu podrecznym na bank odpada.

Znajomy ostatnio kupił sobie pistolet zabawke i wsadzil do bagaza podrecznego.
Na lotnisku nie wpuscili go na samolot i zadzwonili po pały ktore mu wciskaly i go przesluchiwaly hahaha
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: radki »
kupilem go legalnie w sklepie, i nie chce nasaczac marihuany - wystarczy mi dobry staff ktorego nie musze ulepszac :P :|
nie bede go trzymac w bagazu podrecznym, nie powinno byc z tego nic wielkiego.
...nie wierzcie we wszystko co pisze, mam bujną wyobraznie...
  • 3901 / 562 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
no to po co Ci on w takim razie? :)
  • 1736 / 18 / 0
jako rozpuszczalnik ;)
  • 63 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: darekpt »
skoro sam wiesz lepiej to po co sie pytasz? Chcesz to przewoź , jak bedziemy czytali w gazecie o jakiejs próbie zamachu terorystycznego na samolot to bedziemy wiedziec o kim to.....
  • 1736 / 18 / 0
ej
[poporstu wez wsadz do bagazu ale nie podrecznego i na lotnisku idz do informacji i sie zapytaj czy mozesz to przewieźć.

Głupio miec niemiłe sytuacje na lotnisku bo to naprawde jest nieprzyjemnie i trwa znacznie dluzej niz 10 minut....
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.