W Twoich postach zauważam coraz bardziej jakieś sentymentalne tony ;).
Nie można chcieć umrzeć. Umiera się razem z własnym "ja chcę...". Można jedynie uledz Temu który Jest.
Z psychodelików to u mnie maksymalne dawki to 10 g powoju, 500 mg meskaliny, 20 mg 2cp+20 mg 2cb, DMT, które dość słabo zadziałało jak na jego potencjał, często różne tripy wzmacniam ziołem. Najwyżej zaszłam na wysokie 3 plateau według wikipedii. W przypadku DXM też najdalej zaszłam na 3 poziom, ale wyżej nie chciałam już iść.
Jeśli chodzi o dawki grzybów czy LSD-naprawdę jest różnica-to po prostu miażdży wszystkie iluzje,zabija umysł ( ten organ tkający iluzje byśmy nie dostrzegli prawdy).Nie da sie myśleć słowami-myśli się obrazami,nie da się myśleć obrazami-myśli się dziwnym połączeniem emocji i jakichś jakby znaczeń,nie da się myśleć wogóle-totalna pełna pustka rozdzierana miłością tak wielką że modlisz się aby to się skończyło bo człowiek nie może wytrzymać takiej miłości,topi Cie -zamienia w ameboidalną kałuże pomieszanego wszystkiego co kiedyś było Tobą,wkręca w swój odwieczny wir,w swoją pieśń która nigdy nie miała początku i nie będzie mieć końca ,w rozdzierający krzyk Tworzenia,przeżuwa,zabija i zostawia tęsknotę ..
Zerwij wszystkie nici które łączą Cię z Ziemią.
Proś go by Cię wyniszczył.
A zresztą przecież Ciebie nie ma,bo tylko On-Jest.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.