Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 50 / 3 / 0
Dostałem maila :Zmiana statusu
status-zamówienie przyjęte na status-wysłane :):)

pozdrawiam

///płynie sobie rzeczeka////
Wszystkich dziewczyn nie da sie wyruchać, ale trzeba chociaż spróbować.

"Chcę żyć pełnią życia, chcę wyssać wszystkie soki życia, by zgromić wszystko to, co życiem nie jest. By nie odkryć tuż przed śmiercią, że nie umiałem żyć"
  • 155 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Szacun »
Ale się jarasz tym antidolem, dorzuć dwa zeta, kup Thiocodin i możesz połknąć bez ekstrakcji, zanim ci listonosz przyniesie pakę, sprawdzisz czy nie jesteś uczulony na kodę...
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 3 / 0
A jednak wysłali wczoraj, przed chwilką kurier przyniósł, dotarło w zamówionej ilości + reklama i jakeś 3 próbki ["gonzek",chyba ten sam dostawca co u ciebie:) ] i co mnię zdziwiło paczka chusteczek higienicznych z malutkim napisem "ludzie pomagają ludzią" :) , może następnym razem lejek gratiś przyślą :-D :-D :-D ;-)

Szacun

Tu nie o "jaranie się" chodzi tylko o nadzieję :rolleyes:
Thiocodin, "piszecie" na pierwszej stronie aby sobie go odpuścić a jak czytałem wcześniej archiwum to podobno gorzej się wychodzi na zdrowiu biorąc Thiocodin niż przefiltrowany Antidol?
Uczulenie,nie zwróciłem na to uwagi, może wiesz czy reakcja alergiczna występuje natychmiast i jak sie objawia[wysypka, katar jak u alergików na pyłki czy np. ból żołądka, wymioty? dość istotna sprawa].
Dziękuję za "przypomnienie", miałem zamiar wieczorem zaczynać, ale biorąc pod uwagę twoją sugestię, łyknę za chwilę 1-2 tabletki Antidolu i poczekam 24 godziny.

p.s 1-2 tabletki dadzą odpowiedz czy jestem uczulony?, możesz odpowiedzieć szybko.

pozdrawiam
////płynie sobie rzeczka////
Wszystkich dziewczyn nie da sie wyruchać, ale trzeba chociaż spróbować.

"Chcę żyć pełnią życia, chcę wyssać wszystkie soki życia, by zgromić wszystko to, co życiem nie jest. By nie odkryć tuż przed śmiercią, że nie umiałem żyć"
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Thiocodin jest do dupy. 3 paczki Thiocodinu działają wyraźnie gorzej od 2 wyekstrahowanych paczek Antidolu. Wszystko przez to, że są w formie tabletek i powoli się wchłaniają. Najlepiej by było je pogryźć.

A co do szkodliwości, mogą powodować wrzody żołądka przy częstszym używaniu. Ale i tak polecam wszystkim Antidol.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: gonzek »
płynie sobie rzeczka pisze:
A jednak wysłali wczoraj, przed chwilką kurier przyniósł, dotarło w zamówionej ilości + reklama i jakeś 3 próbki ["gonzek",chyba ten sam dostawca co u ciebie] i co mnię zdziwiło paczka chusteczek higienicznych z malutkim napisem "ludzie pomagają ludzią" :) , może następnym razem lejek gratiś przyślą :-D :-D :-D ;-)
Łohohoo! Ale się uśmiałem. :D Nieźle,. Chyba znów zrobię tam zapasy na zimę. Toż to pora,w której łapie grypa i inne chroby!
Uwaga! Użytkownik gonzek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Titan »
codeine pisze:
Thiocodin jest do dupy. 3 paczki Thiocodinu działają wyraźnie gorzej od 2 wyekstrahowanych paczek Antidolu. Wszystko przez to, że są w formie tabletek i powoli się wchłaniają. Najlepiej by było je pogryźć.

A co do szkodliwości, mogą powodować wrzody żołądka przy częstszym używaniu. Ale i tak polecam wszystkim Antidol.

ee pogryzc ? masz na mysli przegryzc i polknac czy calkowicie to zmielic w ustach ? tak czy tak nie jestem pewien czy wytrzymal bym ten "smaczek". ; )
Uwaga! Użytkownik Titan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Titan pisze:
ee pogryzc ? masz na mysli przegryzc i polknac czy calkowicie to zmielic w ustach ? tak czy tak nie jestem pewien czy wytrzymal bym ten "smaczek". ; )
Tak, dokładnie tak jak się robi z Tramalem Retard. Pomielić w mordzie na proszek, żeby się porządnie ze śliną wymieszało ;) i przełknąć.

Albo lepiej, pokruszyć Thiocodin, wsypać proszek do szklanki wody i wypić (razem z nierozpuszczalnym osadem - wypełniaczami).
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 7 / 0
Titan pisze:

tak czy tak nie jestem pewien czy wytrzymal bym ten "smaczek". ; )
"Cudy są tak dziwaczne,że raz są smaczne a raz niesmaczne" - jak śpiewała Apteka
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Titan »
jezeli zamiast wody zastosuje cos co umili troche te "chwile prawdy" to chyba nic sie kodeinie nie stanie ? (np jakis soczek)

btw jak wrzuce tabsy besposrednio do butelki to jest jakas szansa ze to sie po czasie rozpusci czy trzeba to koniecznie mielic przed wrzuceniem ?
Uwaga! Użytkownik Titan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Titan pisze:
jezeli zamiast wody zastosuje cos co umili troche te "chwile prawdy" to chyba nic sie kodeinie nie stanie ? (np jakis soczek)

btw jak wrzuce tabsy besposrednio do butelki to jest jakas szansa ze to sie po czasie rozpusci czy trzeba to koniecznie mielic przed wrzuceniem ?
Możesz wrzucić do soku, ale zmiel przed wrzuceniem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.