Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 968 / 96 / 0
Do mnie doszło że nikt mnie nigdy nie skrzywdził ( to ich strach ),ja nigdy nikogo nie skrzywdziłem (to mój strach),ale mój strach pękł i stałem się strachem (dreadem),teraz jest we mnie tylko miłość bo ja jestem strachem,kiedy pęknie moja miłość będzie we mnie tylko Bóg i tak stanę się miłością, to nie ja mam się dostrajać do mechanicznego czasu lecz do żywego pulsu grzybni i tkać ludziom iluzje w których jest strach,aby ich strach pękł i stali się dreadami, a gdy w dniu sądu gdy powstaniemy jako zombie Bóg dojrzy że w jego dzieciach nie ma już strachu i że w świecie już nie ma strachu i wspólnie będą śpiewać pieśń miłości połączeni już nie grzybnią i nie pojedynczą miłością ale Duchem świętym Bożą pieśnią miłości, bo Bóg chce ,aby umarł cały strach.
Nie poddajcie się strachowi dzieci, pozwólcie aby grzyb was przerósł,aby pękł Wasz strach.
Miłość .
  • 392 / 4 / 0
Bardzo dobrze to ująłeś. Trochę zagmatwanie ale trafiłeś w sedno.
Kiedy któryś z nas wie, że postępuje słusznie według swoich założeń, marzeń ideałów to żadna siła na świeci nie jest wstanie tego zniszczyć. Dlatego ćpamy, bierzemy leki, pijemy bo coś widzieliśmy i nie jest to halucynacja, jakiś miraż mózgu. Gdy mózg buduje nam cevy rzeczy, których nigdy nie widzieliśmy w swoim życiu, a on nam je pokazuje pod powiekami to znaczy, że widzimy światy równoległe, DOM, poprzednie życia. Pod wpływem narko - leków przenikamy do ponad czasu i mamy wgląd w to co kiedyś przeżyliśmy. Bo skoro jesteśmy nieśmiertelni to trwamy wiecznie. miliony razy naradzamy się i umieramy w ciałach fizycznych na niezliczonych planetach, które stworzył Szef byśmy się nie nudzili.
Zrozumcie jedno. możecie się zaćpać na śmierć i tak narodzicie się ponownie i tak będziecie ćpali dalej dopóki nie przerobicie lekcji, która jest (powiedzmy) wyjście i zwalczenie nałogu.
Inny bije kobietę to będzie się naradzał tyle razy by w końcu przestał i pokochał. Inny zdradza.
Jesteśmy tu na ziemi by uczyć się.
Uczyć się Nieśmiertelnego istnienia przy Źródle, przy Szefie, Bogu, Bossie, prezesie jak zwał tak zwał.
Pomyślcie czy zazdroszcząc komuś czegoś jesteś szczęśliwa. Jak to znieść prze eony. Kurwicy idzie dostać.
To wszystko do mnie doszło pod wpływem łykania leku na duszę.
Alę w naszym świecie narkoman, lekoman etc. jest na marginesie. Wiec musiałem sie odmulić. Przestać łykać odciąć od was by poukładać sobie życie. teraz gdy już nabrali do mnie ludzie zaufania mogę ruszać dalej.
Pamiętajcie by te matoły zarybiły ( zwykli ludzie) muszą uwierzyć i przekonać się. A kto uwierzy 120kg cpunowi latającemu po Jasnej Górze i wrzeszczącemu Kochajcie się. :) 5 razy byłem w psychiatryku i dopiero teraz doszło, że nie mogę różnić się od Nich. muszę być jak oni ale z ogniem w sercu. To moja wiara.
1. Krew wrogów na twarzy
2. Krew Braci na rekach.
"wilki"

p.s. Wesoła przygoda. Ja jestem Punkiem antyfaszystą, anty rasistą ale narodowcem. Kocham mój kraj bo to moja ojczyzna i moi dziadowie ginęli za niego.
Ubieram się ja typo skin. Glany, bojówki szelki bo nie lobie pasków ( zaciskają czakram jaj).
Wracając do tematu wychodzę z M! z zakupami a tu ktoś z tyłu wrzeszczy SS, Adolf Pan. No ludzie odwracam się a tu wygolony mały łysy parch toi i zit hail mi pokazuje. Jak zobaczył moja minę.... Chłopki z ochrony powiedzieli ze wrzua ten filmik z kamy na You Tube ku przestrodze faszystom :). Wiecie ludzie, którzy dla przyjemności mordowali miliony nie są ludźmi tylko bydlętami, z całym szacunkiem dla ich istnienia nie popuszczę faszystowskim. Po tym incydencie kupiłem sobie białe sznurówki i podkoszulek z wielkim krzyżem celtyckim.
Niech jakiś jebany rasista tylko wrzaśnie hitler król. Ja mu dam kurwie hitlera. skurwysynom.
Widzicie, żeby móc zbliżyć się do kogoś musisz się do niego upodobnić. paka mordy zaćpane.

EDIT:

Re: Nagniot kontratakuje :)

Nowy postprzez Nagniot » 29 sie 2012, 01:42
Zadanie domowe dla lekomanów. policzyć ile się zrobiło ile dobrego dla innych a ilu wykrzywiło twarz na wasz widok. Gdy ktoś się uśmiecha to znaczy, że zrobiłeś dobrze.
aaaa. Zmieniam nazwę sklepu mojego. Będzie się nazywał " Tapety pod zielonym ogrem" nakleiłem wielką naklejkę ogra shereka nad głowa i jest wesoło.

Wiecie jak coś będziecie chcieli wiedzieć pytajcie mnie tu na forum o wszystko ja odpowiem jak ja to widzę, czuje lub jak to by Ja zrobił. Ale przestrzegam to moje pojebane życie nie wasze i niech nikt nie idzie za mną kiedy tego nie czuje. Ja bezlitośnie ranie bliskich kiedy widzę że zbaczają.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2012 przez LucretiaMyReflection, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalenie postów.
  • 757 / 31 / 0
Masz ewidentnie zajawki schizofreniczne ja bym na Twoim miejscu uciekal od spraw wiary, w szczegolnosci pojecia dobra i zla.
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 392 / 4 / 0
Nie. Wole zdechnąć niż przejść obojętnie nad sprawami w, które wierze.
Mogę być chory mogę być schizofrenikiem ale nie odpuszczę i będę się starał z całych sił by chodź trochę zmienić ten pojebany świat.
  • 1195 / 223 / 32
Nagniot, wierze w Ciebie. ;)

I zapytam jeszcze, tak z ciekawości. Gdy byłeś w psychiatryku, nie stwierdzili u Ciebie żadnej choroby? Nic Ci w papierach nie nabazgrali?
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 2372 / 56 / 0
blue pisze:
Masz ewidentnie zajawki schizofreniczne ja bym na Twoim miejscu uciekal od spraw wiary, w szczegolnosci pojecia dobra i zla.
Dlaczego tak uważasz? Każdy rozumie wiarę na swój sposób, bez oceniania. Ma jakąś (bądź co bądź; popieram) szczytną ideę, którą do tego realizuje, przeżył dużo (ponoć trzeba spaść na samo dno aby zrozumieć pewne rzeczy) - czy to jest schizofrenia?
Nagniot pisze:
rozumcie jedno. możecie się zaćpać na śmierć i tak narodzicie się ponownie i tak będziecie ćpali dalej dopóki nie przerobicie lekcji, która jest (powiedzmy) wyjście i zwalczenie nałogu.
Dopóki nie staniesz się lepszy, nie osiągniesz wyższego bytu, tak kiedyś rozkminiłem (jakaś teoria pewnie jest, ale nazwy nie znam).
Nagniot pisze:
Nie. Wole zdechnąć niż przejść obojętnie nad sprawami w, które wierze.
Właśnie, blue: A czy Ty przechodzisz obojętnie obok spraw Tobie ważnych?

Pokój, Miłość itd.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 392 / 4 / 0
Nie nigdy.
Nie przechodzę i jeżeli nawet tak to wygląda to tylko na chwile się zatrzymuje by spokojnie przyjrzeć się sprawom dziejącym się wokół mnie.
  • 2372 / 56 / 0
Pytałem blueberrego. :)
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1587 / 11 / 0
Nie wiem, jak można komuś radzić, by uciekał od wiary... Ateizm to najbardziej pesymistyczna filozofia.
rchiro the best
  • 2466 / 15 / 0
Juz podczas rewolucji francuzkiej nawet lewactwo stwierdzilo ze gdyby nie istniala zadna religia to trzeba by bylo ja wymyslec
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.