Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Nagniot zauważył, że to nie ma sensu - zadawanie się z ćpunami.
Lepiej późno niż później.
Jestem moi Drodzy. Słuchajcie przez ten rok nawywijało się. Córuchny już rosną. jedna 8 druga 4 lata dają czadu. Ja wróciłem na siłownie i ze 120 w pasie zrobiło się 99cm, a w łapie 46 cm :). - < Przechwala się >.
Praca dalej tam gdzie byłem, ale już na nowych warunkach. Zrobiłem mini super sam i ludzie sami se tapety wybierają bo mi się nie chce ruszać tyłka zza lady. Mój nowy Konik to World of Tanks.
Bardziej wesoło to to, że już 5 raz wylądowałem w Lublińcu na odtruciu, a wiozłem zaledwie 2,3 paczki. Nie moge brać Aco :(. Żoneczka ma tyle kwitów, że może mnie w kosmos mnie posłać na sigmę wieczną :).
Kawał :
Co robi Górnik po śmierci
- odp - Trzy dni wolnego i znowu pod ziemie.
Fotka na dzień dobry.
http://imageshack.us/photo/my-images/52 ... 13449.jpg/
Zdjęcie nieaktualne z tamtych wakacji, ale aniołek jest super :)
p.s. Odzywam się rzadziej bo mam na głowie dużo spraw, ale już jestem.
EDIT: To jedziemy:
Moja matulka zwariowała i była w psychiatryku 3 miesiące. Postawili ją na nogi i już wiem dlaczego ja mam takie odpały. GENETYKA :). Ojciec był Alkoholikiem wiec ja mam też ciągoty. Ktoś pytał dlaczego nie na trzeźwo - odpowiadam.
- Przychodzi dzień kiedy coś silniejszego od ciebie, od twoich żelaznych zasad chwyta cie za gardło i zmusza do wzięcia. Nie mogę nad tym panować nie potrafię. Dlatego właśnie od czasu do czasu lubię zakrzywiać rzeczywistość. Nałóg, ciągoty etc. to jest silne parci i niemożliwa do ogarnięcia chęć zażywania. Dlatego biorę.
p.s. Pisze już drugą książkę. jak ktoś chce to napisać na maila mogę próbkę wysłać do poczytania. nowickitn@wp.pl.
p.s2 Wojownik jest pewien siebie i swoich umiejętności. Nie boi okazywać uczuć płakać, złościć się. Kto nie wierzy ten kutas.
"Rozmyślania przy świecach cz1"
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
A może przerzuć się na coś innego? Psychodeliki, albo inne dysocjanty - łagodniejsza MXE czy bardziej duchowa salvia, do której mam więcej zaufania, bo w deksie jest coś jaszczurzego. Z salvią nie mam doświadczenia, ale ona nie robi nic złego z ciałem i krótko trwa, więc raczej nie trafisz do psychiatryka.
A o czym jest nowa książka?
Jesli DXM jest jaszczurzy, to MXE jest insektoidem.
[ external image ]
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
nie wiem tylko czy dawkowanie tabletkę co kaszlnięcie to jest dobry pomysł :D
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.