Wracam na forum?...
http://www.dlapacjenta.pl/sklep/product ... cts_id=767
Pisze że do kąpieli dolać :D
Rhizoma Calami pisze na opakowaniu.
"Jednak jeżeli pali się marihuane z odrobiną sproszkowanego tataraku, to neutralizuje on całkowicie jej toksyczne skutki uboczne."
Czyż to zdanie nie jest piękne ? :)
Możecie mi polecić jeszcze jakieś produkty które mogę kupić w tym sklepie ?
Kecaj pisze: Czy taki Tatarak będzie dobry do wypicia?
Adam Selene pisze:Jak rhizoma calami to dobrze. Natomiast jeśli chodzi o pytanie, to nie będzie dobry do wypicia. Chyba że lubisz mocną gorycz (bardzo mocną).Kecaj pisze: Czy taki Tatarak będzie dobry do wypicia?
Raczej nie lubie goryczy, ale jak czasem mamuśka mi przynosi herbate to zazwyczaj nie słodzi... ale i tak nie chce mi się pójść do kuchni i pije goszką :D
Siostra jeździ na targ sprzedawać ogórki i jej koleżanka przynosi prawdziwy pszczeli miód żeby sprzedała. Niestety jeden słoik kosztuje 14 złotych, ślinka mi cieknie, bo bym dolał do tataraku i do grzybków :)
Kwiot pisze: toksyczne skutki palenia marii to jakie??jak sie doda tego tataraku to człowiek nie jest potem wyjebany po paleniu czy co ??
"Jest on [Tatarak] najlepszym antidotum na chorobowe skutki zażywania marihuany. Marihuana dziala toksycznia na wątrobę i komórki mózgowe, Jednak jeżeli pali się marihuane z odrobiną sproszkowanego tataraku, to neutralizuje on całkowicie jej toksyczne skutki uboczne. W istocie, uboczne skutki wszystkich środków psychodelicznych moga byc neutralizowane przez dodanie tataraku"
Można polegać na tych Ayur Vedach ?
Kecaj pisze: jej koleżanka przynosi prawdziwy pszczeli miód żeby sprzedała. Niestety jeden słoik kosztuje 14 złotych,
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.