Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 108 / 0
czy Wasz sort też się nie rozpuszcza w wodzie? ile dawkujecie? zastosowałem metodę surveilleda i muszę powiedzieć, że ten kanna jest naprawdę niezłą esencją tego co lubiłem w MJ - nie byłem przerażony, ale myśli mi się rozkładaly na części pierwsze itp. *ale* jednak miałem do tych myśli dystans emocjonalny na pewnym poziomie, czego o stanie po MJ powiedzieć nie mogę. innymi słowy zszedłem na niższy poziom patrzenia na myśli, ale zamiast lęku i przerażenia miałem euforię wynikającą z tego, że odkryłem w końcu jedną z przyczyn moich ucieczek z rzeczywistości. WOW.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 297 / 2 / 0
A po co w ogóle rozpuszczać to w wodzie?
Btw. kolejne osoby odlatują po tym naprawdę daleko. Tak jak pisałem wcześniej, ten kanna potrafi pokazać pazur DYSOCJANTA. Wczoraj znajoma po spaleniu PÓŁ wiadra utraciła prawie całkiem kontakt z rzeczywistością, nie panowała nad ruchami rąk i nóg, bardzo wystraszona prawie krzyczała, że JEJ nie ma, że znikła, że nie istnieje. Wyglądała jak po pieprzonej szałwii. Kocham tego kanna, ma mega potencjał, już nie mogę się doczekać kiedy zapalę go z jakimś dysocjantem OMNOMNOMNOM
nie bądźmy typowi bo jeszcze ktoś weźmie z nas przykład.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
  • 744 / 28 / 0
no niestety po dwóch dniach czar pryska i pojawia się dość specyficzny uciążliwy ból głowy. Jeśli już to raz, dwa razy na tydzień. Może to kwestie organizmu ale mój pupil nie wyobraża sobie aby mógł on w ciągu na tym jechać.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 297 / 2 / 0
U mnie próbowało chyba z 10 testerów już i nikt nie skarży się na bóle głowy.
NeuronowyJeździec
  • 1987 / 108 / 0
Skurwol pisze:
A po co w ogóle rozpuszczać to w wodzie?
a czemu nie? na przykład po to, żeby przyjąć doustnie albo dodupnie.
nie rozumiem czemu wszystike "kanna" (*) są palone. przy MJ ma to sens, bo kannabinoidy się nie rozpuszczają w wodzie, a BBB przekracza również powoli - efekt jest taki, że jak chce się zjeść to trzeba rozpuścić w tluszczu, a jak się pali to wchodzi przez kilka minut.

w przypadku szybkowchodzących, krótkodziałających i szybko znikających z organizmu syntetyków metoda ta nie ma moim zdaniem żadnego sensu, a może być niebezpieczna. czytałem bodajże w wątku o AM2201 o tym jak tamta substancja potrafi uzależnić i jak ciężki jest zespół odstawienia. zobaczcie zresztą jak działają inne rzeczy - im "szybsza" droga podania tym krócej działają, tym łatwiej się w nie wjebać i tym mocniejsze jest wejście. dobrym przykładem jest kokaina, która zupełnie inaczej działa i w zupełnie innym stopniu uzależnia w zależności od tego czy jest w postaci liści koki do żucia, proszku czy wreszcie kraku.

aha, próbowałem tylko dwóch substancji tego typu - raz UR-144 i kilka razy A-834,735 i wnioskuję, że klepią one przy paleniu praktycznie natychmiastowo, szybko schodzą (rano nie ma tego uczucia zeschizowania/zmuły które zawsze miałem dzień po MJ czy kilku dni totalnego chillu, który po mocniejszym upaleniu MJ też mialem). chociaż w sumie rano zapodany A-834 po dość ciężkiej, ale krótkiej fazie, wychillował mnie do wieczora.

(*) substancje te z kannabinoidami nie mają nic wspólnego poza zespołem receptorów na które oddziaływują.

surveilled - Twoja metoda ma jeden problm! ;) nie wiem ile, ale chyba sporo - osadza się na tytoniu... klepnie Cię pierwszy mach, a w połowie fajki nagle dziwisz, że tak mocno się zrobiło i w sumie, jest ciągle mocniej w miarę palenia ;)

EDIT: qrde, jak ja mogłem taką bzdurę napisać. w MJ są kannabinole i kannabidiole, a nie kannabinoidy. to tak samo jak z opiatami i opioidami. ;)

przy okazji - sprawdziłem, GBL rozpuszcza tę substancję praktycznie natychmiastowo. a jak dodam mu 20% wody to mętnieje i się wytrąca. dziwne.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6160 / 433 / 12
scr pisze:
surveilled - Twoja metoda ma jeden problm! ;) nie wiem ile, ale chyba sporo - osadza się na tytoniu... klepnie Cię pierwszy mach, a w połowie fajki nagle dziwisz, że tak mocno się zrobiło i w sumie, jest ciągle mocniej w miarę palenia ;)
Dlatego należy odpowiednio wyskalować moc, lub pogodzić się ze zgaszeniem połowy papierosa. :P
scr pisze:
EDIT: qrde, jak ja mogłem taką bzdurę napisać. w MJ są kannabinole i kannabidiole, a nie kannabinoidy. to tak samo jak z opiatami i opioidami. ;)
Kannabinole i kannabidiole to grupy podrzędne w stosunku do kannabinoidów, czyli wszystkie kannabinole to kannabinoidy, nie każdy kannabinoid to kannabinol. :)
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 297 / 2 / 0
A 834 735 to pierdolony teleport level up. I NIKT nie przemówi mi, że jest inaczej. Wystarczy zmixować z psychodelikiem a dostajemy to czego zawsze pragniemy od psychodelików, silnie transcendentalne, mistyczne wręcz doświadczenia, ot tak na pstryknięcie palca.

WIEMY JUŻ: A 834 735 potrafi głęboko zajrzeć w czakrę serca. Wywołuje u mixujących to z psychodelikami skrajne stany emocjonalne; od czystej agresji, coś jak wybuch bomby atomowej wewnątrz ciała, rozerwania duszy na atomy, WRZASK, jakbyś emitował falę uderzeniową dookoła. Potrzebny opiekun bo można zrobić sobie krzywdę kiedy nie panuje się nad tym wybuchem czegoś w Tobie.

Drugi stan to totalne rozczulenie, płaczesz jak dziecko zrzucając z siebie wszystko co ciąży na duszy, jeden królik donosi iż implikował w nieskończonej sieci fraktali dochodząc do prapoczątku kiedy nic było wszystkim i na odwrót. Ważne aby mieć ze sobą kogoś kto poprowadzi podróż, to na prawdę istotne.

Dzięki temu cholernemu kannabinoidowi znalazłem drugą część mnie, po prostu wiem to. On na prawdę zagląda do czakry serca, wskazuje na to kilka czynników których tutaj po prostu nie będę opisywał. I tak ciężko pewnie uwierzyć w to co piszę o tym kanna. WIEM że ja i moja M jesteśmy dzięki niemu level up bo świadczą o tym wszelakie znaki dookoła, po prostu tak jest.

To jest niesamowite. Mixujcie wraz z opiekunami tripa i opisujcie co się wydarzyło ;-)
(opiekun musi być na prawdę ogarnięty)
NeuronowyJeździec
  • 297 / 2 / 0
Jestem mega zdziwiony, że tylko ode mnie wychodzą na forum takie informacje. Nikt z Was nie mixował jeszcze z psychodelikiem?
NeuronowyJeździec
  • 992 / 25 / 0
Nikt się nie odważył %-D
  • 612 / 43 / 0
Ja miksowałem z DXM, było wyśmienicie ;) Niesamowite wizuale i nakrętka.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.