Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 12 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: lezba »
czytam te niektóry głupoty i strach sie śmiać.. w każdej okolicy jest mnóstwo różnych stafów, wszystkie podobne, piasek raz mi sie zdarzył, bo jakoś trzeba te krzaki ściąć, suszyć a one nie rosną na dywanie tylko w ziemi.. no ale jak tam lubicie, niech wam dalej dosypują i ruchają na piasku ;-) Tylko ile wy tam macie tego piasku w 10 ważonych? No chyba 0.5 piasku to już grube przegięcie i to widać, wiec jak twierdzicie że tak was ruchają a wy sie dajecie to jesteście flety, bez urazy..
Główny dill na kraj - stary, co Ty czytasz?! :-D
pozdrawiam kumatych i "warszafke" prosto z opolskiego ;-)
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
lezba pisze:
pozdrawiam kumatych i "warszafke" prosto z opolskiego ;-)
No rzeczywiście jesteś wyjątkowo kumata, szczególnie z matematyki. Nie trzeba od razu ojebywać kogoś na 5% (napisałaś 0.5 na 10). To tak jakbyś na 10 litrów mleka miała pół litra dolanej wody! ]szczególnie w dużych miastach[/b], takich jak Warszawa - i jest chociaż trochę cfaniak, to mogę sobie dać rękę uciąć, że macza/dodaje piasek/whatever. To właśnie małym dilerom na wsiach się najmniej opłaca.
Przemyśl to.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
lezba pisze:
Główny dill na kraj - stary, co Ty czytasz?!
na kraj? co ja czytam? raczej jak Ty czytasz bo tam pisze na miasto ;-) brawa dla tego kolesia!
o o
 |
\__/
  • 108 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: blymyzystyfy »
Oj wszyscy jesteście specjaliści od narkobiznesu.
Ja jak kupuje to od bardzo pożądnego 50-latka, który z ziomalską "dilerką" nie ma nic wspólnego. Wiem kto mu hoduje i wiem że nie robi tego dla jak największej kasy.
Jakieś kurwa "poziomy" dilerów, przemytnicy, dostawcy... Wszyscy zczeźniecie w Babilonie! :-p
http://breakcore.pl/
  • 12 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: lezba »
czyli twoim zdaniem koleś ktory ma na stanie pare kilo i hurtem sprzedaje 100 dosypuje piasku, zeby miec 20 zl wiecej? Nie ośmieszajcie sie.. Poza tym, chuj z tym, dla mnie dosypywany piasek to urban legend, finito
  • 884 / 31 / 0
lezba pisze:
czyli twoim zdaniem koleś ktory ma na stanie pare kilo i hurtem sprzedaje 100 dosypuje piasku, zeby miec 20 zl wiecej? Nie ośmieszajcie sie..
Nie żeby mieć 20 zł więcej, tylko 1% całej sprzedaży. Przy dużym obrocie to dość spore sumy. Każdy orze jak może. Właśnie dzięki takim ludziom jak ty istnieje marketing. Dajesz się omamić, że nikt dla paru złotych nię będze cię oszukiwał. Zmieni ci się jak zaczniesz zarabiać, płacić podatki. Wtedy zaczniesz rozumieć, że dla ludzi każdy grosz się liczy.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: a(L)ek »
night garden : chlopie <wow> 300 zl !?!?! czy ty myslisz ze dla dostawcy to jest sporo ?!?!?!?! myslisz ze oni musza sie martwic o podatki rachunki czy takie rzeczy?!?!?! to ci wytlumacze takimi hajsami to oni se dupy podcieraja i porownujesz mleko zmieszane z woda do piasku w ziole no nie moge :D w kazdym wiekszym miescie diler biega dla kogos a takich dilerow co ustawia jedna osoba nieraz jest w chuj to sie dzieli nie raz na dzielnice oraz osiedla i nawet jak ma wlasny material to musi sie oplacac . jak robi to na przypal to moze szybko wpasc na muke jesli komus komu nie trzeba opierdoli towar z piaskiem to taka sama muka go czeka. spotykalem sie nie jednym walowaniem ale to jest na mala skale i tylko bitym lamusom takie rzeczy pchaja ,ale jeszcze raz podkreslam nie jest to piasek, szklo, coca cola, fanta ani sprite tylko chujowe sztuki na 4 faje szczerze to nie mam zassranego pojecia jak to wyglada w mniejszych miastach ale za przeproszeniem dajecie sie dymac w duppe skoro daja wam cos takiego jedyna sluszna opcja to najebac takiemu co daje takie mieszanki .
i ostatnia sprawa pisanie jakie jaka to Warszawa jest zacofana w stosunku do WLKP w sprawie walkow i tego biznesu jest co najmniej smieszne pewnie to dlatego ze WLKP jest bardziej na zachod co skutkuje bardziej zaawansowanymi metodami walowania :D hehe no rece opadaja:D cholera az mi glupio moze za 20 lat nas to czeka musimy was w koncu dogonic dobra mykam wszystki m ogarnietym to powiedziec i odrazu tel po kontener piasku i do huty po tone kruszonego szkla :D
pozdro
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2006 przez a(L)ek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nique la Police !!!
  • 884 / 31 / 0
Dla twojej wiadomości, mieszkam w Łodzi, a to drugie co do wielkości miasto w Polsce. Spotkałem się tu już z wieloma wałkami, zarówno bezpośrednio jak i z opowiadań. Jest też sporo uczciwych dilerów. Najchętniej poparłbym swojego posta wypowiedzią dilera XY, który jest moim bliskim znajomym i mówił mi nieco o swoim doświadczeniu w fachu, ale ponieważ nie mogę napisać "sami go spytajcie" - nie zrobię tego.

P.S. Znowu widzę mit o dilerze, który biega dla kogoś ;D No nie mogę. Może i znasz paru takich ludzi w Warszawie, ale w życiu nie słyszałem o takich panach w Łodzi. Feta, hera, marihuana, dropsy, whatever - musisz zapierdalać sam. Raz tylko gościu podjechał furką, bo było mu po drodze.
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2006 przez Night Garden, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: a(L)ek »
dobra nie bede sie z toba sprzeczal bo to jak walenie glowa w mur dilerzy pewnie nikomu sie nie oplacaja i od nikogo nie biora a manna spada im z nieba to ze sa dostawcy to tez urabn legend a tak naprawde to ziolo nie sieka tylko chemizowany piasek to tyle w temacie
peace pozdro
Nique la Police !!!
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
W sumie a(L)ek powineneś sie cieszyć że w Wawie nie robią wałków a to gadanie że Warszawa jest zacofana w robieniu wałków tez wydaje mi sie śmieszne to jest powód do dumy a nie do wstydu :-) U mnie mimo że nie jestem z regionów Warszawki tylko własnie z WLKP to też nie spotkałem sie nigdy z paleniem mieszanym z piaskiem lub innymi majerankami , jedynie to że nieraz są właśnie hujowe giety po 4-5 wbić ale to żadko sie zdarza więc luz :cool:
Maisssterrr qrwy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.