Główny dill na kraj - stary, co Ty czytasz?! :-D
pozdrawiam kumatych i "warszafke" prosto z opolskiego ;-)
lezba pisze: pozdrawiam kumatych i "warszafke" prosto z opolskiego ;-)
Przemyśl to.
lezba pisze: Główny dill na kraj - stary, co Ty czytasz?!
|
\__/
Ja jak kupuje to od bardzo pożądnego 50-latka, który z ziomalską "dilerką" nie ma nic wspólnego. Wiem kto mu hoduje i wiem że nie robi tego dla jak największej kasy.
Jakieś kurwa "poziomy" dilerów, przemytnicy, dostawcy... Wszyscy zczeźniecie w Babilonie! :-p
lezba pisze: czyli twoim zdaniem koleś ktory ma na stanie pare kilo i hurtem sprzedaje 100 dosypuje piasku, zeby miec 20 zl wiecej? Nie ośmieszajcie sie..
i ostatnia sprawa pisanie jakie jaka to Warszawa jest zacofana w stosunku do WLKP w sprawie walkow i tego biznesu jest co najmniej smieszne pewnie to dlatego ze WLKP jest bardziej na zachod co skutkuje bardziej zaawansowanymi metodami walowania :D hehe no rece opadaja:D cholera az mi glupio moze za 20 lat nas to czeka musimy was w koncu dogonic dobra mykam wszystki m ogarnietym to powiedziec i odrazu tel po kontener piasku i do huty po tone kruszonego szkla :D
pozdro
P.S. Znowu widzę mit o dilerze, który biega dla kogoś ;D No nie mogę. Może i znasz paru takich ludzi w Warszawie, ale w życiu nie słyszałem o takich panach w Łodzi. Feta, hera, marihuana, dropsy, whatever - musisz zapierdalać sam. Raz tylko gościu podjechał furką, bo było mu po drodze.
peace pozdro
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.