Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 143 / 1 / 0
Troche podejrzana ta paka ale jebac to raz kozie na wozie, a wygladać wygladam normalnie ;)
  • 611 / 16 / 0
Żadna podejrzana... Jak ma reckę, to wręćż nie mają prawa nie wypisać.
A jeśli masz dobry układ z lekarzem, rób tak jak ja - paczka Dormicum 10x10x15 - bez problemu, bo jak już ktoś wcześniej pisał zaopatrzasz się na dłuższy czas, żeby nie latać tyle.
Widzę, że normy społeczne zazwyczaj są zbyt ciasne..
luminal_100
  • / / 0
Re: Midazolam - Wątek ogólny
Nieprzeczytany post autor: luminal_100 »
Część mam pytanie nadaje się ten lek żeby przerwać lute po fecie bo 2noc nie śpię a rano będę mieć 3tabsy
  • 2518 / 27 / 0
nadaje się, jak najbardziej, Chyba, że masz wysoką tolerancję na inne benzodiazepiny.
  • 520 / 18 / 0
Tylko pamiętaj - donosowo, oralnie biodostępność wynosi około 30% - czyli b. słabo. Tylko wciągaj powoli, żeby Ci śluzówki nie rozjebało %-D
luminal_100
  • / / 0
Tolerki nie mam jak już to bardzo mała przez swoje życie zjadłem raptem paczkę rolek i ze 2alpry

o ile wzrośnie jak dam w nos? Jest w tym jakiś sens wogóle
  • 520 / 18 / 0
Jak dasz jeden raz w nochala, no to wiadomo, na logikę, że tolerka wzrośnie bardzo mało... A mówisz, że będziesz miał trzy tabsy - w jakiej dawce? Bo są 15 i bodajże 7.5 mg. Na początek zjedz sobie 7.5 (chociaż ja jako hardcorowy ćpun od razu bym wpierdolił 15 i się nie pierdolił z tematem). Tylko mówię, powoli wciągaj bo bardzo drażni śluzówkę :)
luminal_100
  • / / 0
Mam te 7.5 zjadłem półtora i 1mg alpry i zaczyna chyba mnie usypiac powoli resztę wezmę w nos później
  • 520 / 18 / 0
Ech... Mówiłem, nie jedz. Marnotrawstwo. Usypia to Cię pewnie alpra. Ale jak tam wolisz.
  • 611 / 16 / 0
Sam w sobie midazolam śluzówki drażnić, że tak ujmę nie ma prawa. Tabletki "rozjebane w jebany pył" - a raczej właśnie ten pył to robi. Amfetamina z ulicy, którą raz na ruski rok się raczę... Tu można mówić wręcz o wgryzaniu. Problem midazolamu polega na tym, że lotny pyłek nie osadza się niestety jedynie na śluzówce - stąd ten problem..
A zjedzenie midy ehh. Gdybym naćpany nie pogubił recept na pewno obudziłbym się właśnie z midazolamowego snu. Przynajmniej zerwałem z kolejnym ciągiem tramalowym.. Pół-musem - ale jednak ;)
Pozdro,
Blue.
PS: Co do przerabiania Dormicum do wersji zdatnej do podania i.v jestem za, ale wole wciągnąć. Nie mówię już o zmarnowej 30-stce w pompce, bo aż śmiać mi się chce. %-D
Widzę, że normy społeczne zazwyczaj są zbyt ciasne..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.