Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 128 / 5 / 0
Wyciąg z dziurawca w moim przypadku robi robotę. Trochę mniej intensywnie niż "normalne" antydepresanty, ale jednak.
  • 167 / 8 / 0
Miks waleriany, vitaminy b6 (50mg) i melatoniny. Taki najprostszy apteczny mix. Moze nie na swiadome snienie, ale zapamiętanie snu z pewnością i bogatą fakturę szczegółów jakie mozna ujrzec ^_^
  • 638 / 10 / 0
alkohol blokuje występowanie snu REM, jak już zostaje po części wydalony działa efekt odbicia i faza snów jest intensywniejsza. Po ostrym jak i umiarkowanym piciu zdarzały mi się wyjątkowo klarowne i bogate, czasem mistyczne i świadome sny. Podobnie po benzodiazepinach.

Raz świetne LD miałem gdy spożyłem nasionka powoju hawajskiego po czym zmęczony, jeszcze przed nadejściem fazy zasnąłem.

Od czasu do czasu wysokie dawki multiwitaminy(takiej dla sportowców, dawki to kilkaset % do tysiąca dobowego zapotrzebowania) poprawia u mnie jakość snów. Działa to tylko jak nie jem tych witamin co dziennie.

Po 2C-P jak usnąłem jeszcze na fazie miałem przepiękne sny. Obrazy na których dostrzegałem kolejne obrazy. Dużo detali i całkowicie odmienna atmosfera snów od tego co mam na co dzień.

Po amanitach miałem sny z miliardami detali, percepcja poszerzona do granicy, nowy wymiar. Niestety nie wiele z tego pamiętam, było to przeżycie z innego świata.

Testowałem Silene Capensis czyli afrykański korzeń snów. Jest wyraźny wpływ na śnienie, działanie pojawia się po kilku dniach żucia korzenia. Łatwiej zapamiętać sny, aczkolwiek nie było to jakieś spektakularne działanie. Częstowałem też kolegę, też poczuł poprawe zapamiętywania.

A takie Calea zacatechichi nie działo na mnie ani trochę, poza tym procedura aplikacji była nieznośna(bardzo gorzki napar).
  • 451 / 2 / 0
jeśli mam być szczery to najbardziej wyraziste, realistyczne sny miałem po mieszankach ziołowych z dopalaczy. ale i po mj zdarzały się ciekawe :)
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 418 / / 0
Po 2C-P sny są w chuj dłuższe, bardziej zamotane i dużo się pamięta. Nawet do miesiąca po tripie. I nie tylko ja tam mam. Kumple z którymi brałem też to zaobserwowali.
Ω
  • 1587 / 11 / 0
Mi najbardziej pomogła paroksetyna, prawie codziennie miałam LD.
rchiro the best
  • 285 / 2 / 0
Ja tam polecam mieszankę około pół grama dziennie african dream root + Synaptolepis kirkii :)
- sny uno-perfecto!
  • 520 / 18 / 0
A ja polecam opio w dawkach rekreacyjnych - takich, żeby się przyjemnie noddowało. Wtedy to dopiero są zajebiste sny, nie wiesz, czy to się dzieje naprawdę, czy tylko śnisz... Coś pięknego.
  • 91 / 15 / 0
Calea zacatechichi z natury, xanax z apteki, poparte wcześniejszym treningiem rzeczywistości. Nie próbowałem ich razem, ale odnoszę wrażenie że obie te substancje wykazują takie właściowości.
  • 55 / 1 / 0
Polecam Silene Capensis stosowane regularnie 3h przed snem. Powoduje ciekawe sny i łatwiejsze ich zapamiętywanie do tego można dorzucić piracetam.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.