Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 159 / 8 / 0
Asinus pisze:
Bezsenność po metafedronie? Nie wiem. Na wszelki wypadek zawsze po zarzucałem trzy aviomariny i po kwadransie już spałem. Serio, nie ma co bagatelizować tego dimenhydrynatu, bo to naprawdę całkiem dobry usypiacz.
Właśnie sorki za offtop, ale to ważny temat.

Co polecacie jako usypiacz do 3mmc i do mocniejszych stymulantów jak np. feta? Nie wliczając alkoholu, jakie leki są najlepsze - bez recepty i na recepte w miarę możliwe do zdobycia. Z góry dzięki za info i sorry za offtop, ale to bardzo ważna informacja bo jednak ten brak możliwości snu zaburza życia szczególnie na tygodniu.

scalono. korzystaj z funkcji Edytuj - surv
nautilus pisze:
Wiem że nie będzie działać, napisałem że działa tylko max 4 razy z rzędu nie napisałem, iż powinno działać 3 dni. Po prostu 4-mmc zapewniało zabawę znacznie dłużej niż 3-mmc.
W zamian 4-mmc zapewniał wjebanie się u większości osób. I powodował masakryczne zjazdy. 3-mmc tego nie ma, także ma wady i zalety.
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 175 / 0
Aviomarin ~2-3 tabsy z alkoholem to nie jest zły pomysł. A OTC to może kodeina? Z herbatką z melisy?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 869 / 15 / 0
@up, ile tego alkoholu wg Ciebie będzie optymalnie?

osobiscie, nie chcę się wjebać w benzo, na bezsenność po bk nie pomaga mi combo;) : 125 mg hydroksyzyny + melissa + 2-3 piwa, tak więc dooobrze jest. Z Aviomarinem spróbuję przy najbliższej okazji, choć zapewne całe opakowanie od razu wrzucę - od pięciu tabletek i piwa chyba nie załapię się jeszcze na haluny? :D %-D
(zawsze mam w zanadrzu jeszcze jakieś 5 ml 2m2b..)
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 253 / 5 / 0
2M2B jeśli chodzi o usypianie jak dla mnie okazał się średni. O wiele bardziej wartościowe są jego właściwości przeciwlękowe. Chociaż przy serotoninergicznych ketonach na zjeździe czasem jakieś lęki się pojawiają, ale przy 3-MMC nie odnotowałem jeszcze takowych.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 240 / 4 / 0
Aviomarin ~2-3 tabsy z alkoholem to nie jest zły pomysł. A OTC to może kodeina? Z herbatką z melisy?

A Aviomarin to nie OTC?
choć zapewne całe opakowanie od razu wrzucę - od pięciu tabletek i piwa chyba nie załapię się jeszcze na haluny?
Odradzam, jeżeli nie chcesz poczuć początkowych stanów delirium...
GBL? Nie jest najlepszym usypiaczem, zwłaszcza po ketonach będzie trzeba się po prostu zachlać i stracić przytomność, ale na pewno jest genialnym środkiem na zjazdy, niepokój etc., no i na pewno pomaga zasnąć w jakimś tam stopniu.
  • 22 / / 0
To że nie mogłem zasnąć przez ponad 12h mogło wyniknąć z tego że wziąłem za dużo ? 250-300mg sniff i po 10 min 70-100mg sniff ? Z tego co czytam , jeden po 25mg miał fazę to zastanawiam się czy to nie przedawkowanie... 3mmc bralem pierwszy raz , wcześniej duuużo razy coś o prawie takim samym działaniu ale łagodniejsze dla nosa , był to "niby" mefedron sprzedawany u nas w okolicy za 70 zł .. Po tym też miałem przejebane zjazdy ale zasypiałem po ok. 2-4h
  • 159 / 8 / 0
Witam,

3mmc miałem okazję brać już trochę i odpowiada mi bardzo.
Pytanie jak ma się porównanie 4-BMC do 3-MMC? Czy 4-BMC jest słabszy? Też nie działa dorzucanie? Jak mixy z 3-MMC?
Drugie pytanie czy są jakieś podobne ketony do 3-MMC które można dorzucać?

xdragox1: Biorą ketony musisz się liczyć z bezsennością. Szczególnie jak jesteś wypoczęty czy nadspany. Najlepiej brać tego ketona w nocy na imprezie, zaczynasz np. od fety, w środku imprezy w kulminacyjnym punkcie imprezy wrzucasz 3mmc. Rano koło 7-8 wciągasz ostatnią kreskę fety i idziesz do pracy na cały dzień na wydajności ;p Wieczorem koło 18:00 powinno cię puszczać wtedy idziesz spać ;p

Pzd,
d4rqu
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 4 / 0
250-300mg sniff i po 10 min 70-100mg
W najgorszym wypadku masz 400mg 3-MMC przyjętego nosem (a to sporo na jeden raz), wtedy działa bardziej stymulująco.
Pytanie jak ma się porównanie 4-bmc do 3-mmc? Czy 4-bmc jest słabszy? Też nie działa dorzucanie? Jak mixy z 3-mmc?
Drugie pytanie czy są jakieś podobne ketony do 3-mmc które można dorzucać?
Czy bref jest słabszy od 3-MMC? Oj, nie sądzę. Na pewno 3-MMC jest lepszym stymulantem, bo bref nie stymuluje. Jeżeli chodzi o euforię, bref jest IMO lepszy. Natomiast brefedron w ogóle nie wywołuje nawet najmniejszego zjazdu, za to 3-MMC tak (choć też nie jest to nic strasznego). Ogólnie w mojej opinii brefedron jest lepszy od 3-MMC, ale co kto lubi. Tak, dorzucanie też nie działa. Mixy 4-BMC i 3-MMC? Omg, po co? Podobne ketony do dorzucania - to samo - po co? To trochę tak, jakbyś miksował GBL z GHB. Według mnie powinno się mixować rzeczy, które działają inaczej i wzajemnie się uzupełniają, a nie takie, co działają bardzo podobnie.
  • 869 / 15 / 0
w opinii forumowiczów brefedron jest słaby (=nieekonomiczny, trzeba dużo wziąć, żeby coś poczuć). W mojej - jest zajebisty, daje prze-euforyczny, błogi stan, u mnie trwający dosyć długo i dający się otrzymać po dość ekonomicznej dawce, bo ~170 mg oral, a ...hm, 50 mg i.v. (testowane tym sposobem aż jeden raz:)).

3-MMC lub 4-BMC lepiej z jakimś pentedronem miksować, osobiście bym z 3-FA przekminiła połączenie. :-p

btw, czy sądzicie, że 3-MMC i.v. w ilości ~100 mg będzie optymalne? Czy jest sens najpierw zrobić strzała 80-100 mg, a potem (czy może od razu, żeby dłużej trzymało?) 100 mg oral? Prawdę mówiąc, lekko się obawiam wziąć i.v. większą ilość, z drugiej, chciałabym spróbować, no i tak się właśnie zastanawiam.
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2012 przez ohYeah, łącznie zmieniany 1 raz.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 1893 / 179 / 0
Zamierzam stracić dziewictwo :blush: , poradźcie jakie dawki p.r. stosować? Czy 50% dawki drogą dopapną będzie ok? Ile wody potrzeba do wlewu? %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.