Chodzi mi o to zeby roslina wytworzyla jak najwiecej mocy ale nie nasiona.(ile ja powinno sie trzymac po zapyleniu zeby bylo najlepiej)
ps. zarodniki to tylko mszaki i paprotniki u roślin albo grzyby- to sie pyłek nazywa :D
Cinkowy pisze: Mogłes obcinac jaja i gałezie moze by pomogło ja obcinalem jaja i sie nazbierał tego toche bo ciagle wytwarzały... ale przez to brały wiecej nawozow wpierdalały i musialem je cale wyciac teraz sie zastanawiam co z reszta zrobic narazie susze ale moze sprubuje alko albo haszyk albo makumbe
Ja bym obserwował uważnie krzaka i po pewnym czasie-ok. 2 tyg. od otwarcia się męskich, gdy zaczną powastawac młode jescze miekkie nasionka-zciąć go.Palenie z tego jakieś bedzie- ale najważniejsze zeby nie ściąć go za póżno bo nasiona ztwardnieją-to raz ,a dwa czym dłuzej będą dojrzewać nasiona - tym będzie jeszcz mniejsza moc!
OBSERWUJ UWAZNIE I WYCZAJ ODPOWIEDNI MOMENT
Czy po wyrwaniu drzewka z gleby bedzie ono jeszcze dochodzic bo mam rebusa czy poczekac jeszcze troche i jak zobacze male nasiona w topie to wyrywac rosline tylko zeby podczas suszenia nie wytworzyla dojzalszych nasion??
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.