Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 476 / 4 / 0
Tak myślałem. Od początku nie spodziewałem się, żeby Hydra działała w jakiś znaczący sposób, ale goście ze szpitala po niej ładnie spali. Widocznie potrzebuję czegoś większego kalibru.
  • 3309 / 21 / 0
Może działało ciut jako placebo i myśleli, że to zdziała cuda, a naprawdę nie potrzebowali nic szczególnego na sen? Na sen może pomagać jako uspokajacz, jeśli problemy ze snem są spowodowane zdenerwowaniem o niewielkim stopniu.
sqrt(666)
  • 451 / 2 / 0
Śmiem się nie zgodzić, wszystko zależy. Jak dopadła mnie nerwica, na poczatku zajebiście gwałtowna i silna to nie szło usnąć. Dostałem hydro przed snem 25mg (ew 50mg przy cięższych stanach) + syropek Neospasmina i dało się spać. Może dzięki temu, że nie miałem pojęcia o istnieniu benzodiazepin i innych fajnych zabawek, na które nie miałem wówczas żadnej tolerancji, to też na pewno na wpływ na siłę działania.
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
udało mi się kiedyś zdobyć syrop przeciwalergiczny (cała butla miała 400mg) , wziąłem około 80-90 mg , miałem nadzieje na jakieś fajne jazdy , a poprostu usnąłem ; wg mnie sama hydroksyzyna nie jest warta uwagi ; może jakieś mixy
Uwaga! Użytkownik padnt90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
Jake, kurwa, jazdy :wall: Po każdym leku liczysz na jazdy czy masz wybraną grupę? Wpierdol pół opakowania witaminy C i pozdrów astral. A jak nie będzie jazd po C to też uznasz, że nie jest warta uwagi? I hydro, i C są warte uwagi dla osób stosujących to w konkretnych celach, a nie gdy wymyślą sobie co by chcieli po tym czuć, potem oczywiście tego nie ma i narzekają, że złe.
sqrt(666)
  • 1345 / 6 / 0
Przestań się rzucać, to forum dla ćpunów. Gadasz, jakbyś był tu od wczoraj. Jak ktoś będzie szukał sensownych informacji o takich nieatrakcyjnych lekach, to lepiej, żeby szukał gdzie indziej, to chyba jasne.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 187 / 2 / 0
Jazdy po tym, tak jak i po benzo to się ma i to jak najbardziej pozytywne jazdy, tylko jak zawsze jest jedno ale ;-) Dany środek poczujesz bardzo dobrze i już w bardzo niskiej dawce o ile go naprawdę potrzebujesz!
Jeśli ktoś jest z natury luzak i ma wszystko w dupie, bierze z małą tolerką po 10mg alpry i gada że huj i na niego nie działa to tylko pogratulować :-D
Natomiast ten sam koleś gdy mu się totalnie popieprzy pod deklem i łyknie 0.5mg to stwierdzi że jest bogiem %-D

Hydro tak jak i benzo działają pozytywnie tylko na ludzi z problemami i poryciami ( bez obrazy ), wszyscy którzy opisują maga fazy po tych środkach to niestety spełniają któryś z tych dwóch punktów.

Wbijcie sobie do łbów! Te środki u zdrowych nie powodują żadnych faz, a żeby to stwierdzić to musisz się bez tolerki czuć zajebiście po najniższej możliwej dawce leczniczej :wall: :finger: :old:
Uwaga! Użytkownik sportowiec89 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
No ale jak można ćpać wszystko co się podwinie po rękę :( My tu staramy się tworzyć typ RDU. Już był jeden co się naćpał NLPZ, bo też ćpał wszystko co było w blistrze i placebo go wystrzeliło w odmienne stany świadomości.
sqrt(666)
  • 17 / 1 / 0
Czy "wzmacnianie" benzo nasennych/zolpiclonu itp. przyspiesza zwiększanie tolerancji na benzo?
(np. czy będzie ta sama tolerancja w ciągu miesiąca:
-po 1 tab. przed snem Imovane;
-godzinę przed snem antyhistamina I generacji + 1 tab. przed snem Imovane)

Sama hydroxyzyna nie działa na mnie w zauważalnym stopniu, ale gdy po 7,5mg Imovane nie mogę zasnąć to antyhistamina + 7,5mg Imovane działa tak skutecznie jak 15mg Imovane (może nie jest tak przyjemnie, ale daję rade zasnąć bez problemu).
  • 1345 / 6 / 0
No to wystrzeliło, jego sprawa. Od jakichś dwóch miesięcy w tym temacie wieje chujem (a może od początku), bo co i rusz jakiś zjeb przychodzi i pisze, że go chyta, a ktoś tam inny odpowiada, że chyba go pojebało.

No na chuj?

Bender

ODPOWIEDZ
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.