Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2362 / 31 / 0
to ciekawe bo ja najmniejszej psychodelii po tym nie uświadczyłem. Z resztą ani ja ani żaden z moich znajomych. Hipertrzeźwość, tak to można w skrócie określić
BS
  • 204 / 1 / 0
Widocznie kwestia osobnicza. W końcu na każdego psychodeliki inaczej działają ;) . Po TMA-6 owszem była hipertrzeźwość, było bardzo euforycznie, świetny odbiór muzyki za to po TMA-2 miałem strasznie pokręcony sposób myślenia :)
  • 1951 / 15 / 0
Mogłby ktoś powiedzieć przy jakiej dawce zarówno TMA-2 jak i TMA-6 odpowiada pod względem zdolności ogarniania, klarowności, mindfucku temu co ma się w główce po 150ug LSD? Bo ja jadłem ino 30mg szóstki, a to było jeszcze za mało, żeby substancja pokazała co potrafi.
  • 2362 / 31 / 0
TMA 2 ma się nijak do LSD;p
za to miks jest świetny i polecam
BS
  • 1951 / 15 / 0
Wiem że nijak w działaniu, ale chodzi mi o to przy jakiej dawce ogarniętość jest taka jak przy 150ug kwasu. AbstraHUJąc już od samego sposobu działania.
  • 2362 / 31 / 0
Przy każdej dawce ogarnialność jest większa
BS
  • 1951 / 15 / 0
O, właśnie o taką odpowiedź mi chodziło.
  • 2428 / 92 / 0
O ile sie nie myllę to działaniem każdego TMA-x (?) jest niesamowita nad-trzeźwość umysłu ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
z jednej strony taK. Z drugiej... Ogarnialnosc jeśli patrzysz na dana chwilę jest wielka, ale jak bierzesz pod uwagę całość, to się zaskoczysz.
  • 2334 / 9 / 0
Jest gdzieś w necie info na jakie dokładnie receptory działa TMA-6, 2 i 1? Dwójka i jedynka nie działały na mnie praktycznie w ogóle... no może poza bodyloadem i chciałbym sobie zrobić porównanie jak to tam w mózgu wygląda i czy jest sens testować szóstkę.
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.