Aspiryna pozwoli zlikwidowac lub zminimalizowac wazokonstrykcje.
Kurwa, skąd wy te wiadomości bierzecie. Żeby nie było, że się czepiam to na ostatnim tripie na 2C-I gdzie miałem mocną wazokonstrykcję musiałem wziąć coś przeciwbólowego i była to właśnie aspiryna. I co?
Gówno, naczynia jak były obkurczone to takie pozostały
wytłumacz mi to proszę
Sam już nie wiem o czym piszesz, najpierw twierdzisz, że wzięcie przed tripem tabletki zminimalizuje wazokonstrykcję, później piszesz że raczej trzeba jeść to przez dłuższy czas i wtedy może pomóc - nie ośmieszaj się już i tego typu mądrości pozostaw dla siebie
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.