Aspiryna pozwoli zlikwidowac lub zminimalizowac wazokonstrykcje.
Kurwa, skąd wy te wiadomości bierzecie. Żeby nie było, że się czepiam to na ostatnim tripie na 2C-I gdzie miałem mocną wazokonstrykcję musiałem wziąć coś przeciwbólowego i była to właśnie aspiryna. I co?
Gówno, naczynia jak były obkurczone to takie pozostały
wytłumacz mi to proszę
Sam już nie wiem o czym piszesz, najpierw twierdzisz, że wzięcie przed tripem tabletki zminimalizuje wazokonstrykcję, później piszesz że raczej trzeba jeść to przez dłuższy czas i wtedy może pomóc - nie ośmieszaj się już i tego typu mądrości pozostaw dla siebie
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.