I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
w tej sprawie nic kompletnie się nie robi pozytywnego.
zewsząd i znikąd pisze: Wróciłam z wyjazdu, dziękuję za rady... mama nie pozwoliła. :#: :-(
Nie zabroniła mi, tylko rzeczy w stylu, że "nie ma mowy", że bardzo by nie chciała, żebym próbowała... Powiecie, że mam 25 lat... ale ostentacyjnie kupić sobie ciasteczko na oczach mamy (i dziadka, też z nami pojechał ;-) ) wbrew jej półzakazom to byłaby przesada. Mówi się trudno... niemniej jako żywo wolałabym spróbować w Amsterdamie, tam wiesz, co kupujesz...
A poza tym takie trochę śmieszne, trochę dołujące refleksje... Mama przynajmniej nie jest obłudna - sama czasem napije się odrobinę alkoholu, ale tylko dla smaku i deklaruje, że wstydzi się tego, że kilka razy w życiu zdarzyło się jej przesadzić i się upić. Więc choć nie uważa alkoholu za narkotyk, nie można jej zarzucać obłudy tak jak np. znanemu nam skądinąd "Człowiekowi Honoru".
Opowieści o kilku znajomych osobach, które takowe space cakes sobie zjadły i potem nie wiedziały, co się dzieje... "Zależy od tego, ile się zje" - i dalej coś, co powaliłoby mnie, gdybym nie leżała w łóżku podczas tej rozmowy. ;-) "Jeśli za dużo, można to przypłacić życiem". Kocham i szanuję moją mamę, ale możecie się śmiać z tego tekstu, bo chyba trudno zareagować inaczej.
Chcę jeszcze kiedyś pojechać do Amsterdamu - ale, cholera, bez mamy!
Takie tam luźne wrażenia z wyjazdu... swoją drogą udanego, ale nie pod tym względem. :-(
joke ziz
wujek supra
IA! IA! Shub Niggurath!
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
|
\__/
|
\__/
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.