Podejście do narkotyków w innych krajach.
Zablokowany
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Ja mam takie samo zdanie a Ty6 średnio czytasz ze zrozumieniem. ChÓj ma do tego PO. Chodfziło jej o to, że człowieka, który sięga po cokolwiek innego niż alko i tytoń mówi się ćpun. I nie jest to wina polityki PiSu ale naszego społeczeństwa, która takie spojrzenie ma od dawna i PiS tu nic nie zawinił akurat.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 475 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fiesta »
no i masz Kurwik. wyprzedziłeś mnie. a miałem to samo napisać.
w tej sprawie nic kompletnie się nie robi pozytywnego.
Uwaga! Użytkownik Fiesta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 1 / 0
zewsząd i znikąd pisze:
Wróciłam z wyjazdu, dziękuję za rady... mama nie pozwoliła. :#: :-(
Nie zabroniła mi, tylko rzeczy w stylu, że "nie ma mowy", że bardzo by nie chciała, żebym próbowała... Powiecie, że mam 25 lat... ale ostentacyjnie kupić sobie ciasteczko na oczach mamy (i dziadka, też z nami pojechał ;-) ) wbrew jej półzakazom to byłaby przesada. Mówi się trudno... niemniej jako żywo wolałabym spróbować w Amsterdamie, tam wiesz, co kupujesz...
A poza tym takie trochę śmieszne, trochę dołujące refleksje... Mama przynajmniej nie jest obłudna - sama czasem napije się odrobinę alkoholu, ale tylko dla smaku i deklaruje, że wstydzi się tego, że kilka razy w życiu zdarzyło się jej przesadzić i się upić. Więc choć nie uważa alkoholu za narkotyk, nie można jej zarzucać obłudy tak jak np. znanemu nam skądinąd "Człowiekowi Honoru".
Opowieści o kilku znajomych osobach, które takowe space cakes sobie zjadły i potem nie wiedziały, co się dzieje... "Zależy od tego, ile się zje" - i dalej coś, co powaliłoby mnie, gdybym nie leżała w łóżku podczas tej rozmowy. ;-) "Jeśli za dużo, można to przypłacić życiem". Kocham i szanuję moją mamę, ale możecie się śmiać z tego tekstu, bo chyba trudno zareagować inaczej.
Chcę jeszcze kiedyś pojechać do Amsterdamu - ale, cholera, bez mamy!
Takie tam luźne wrażenia z wyjazdu... swoją drogą udanego, ale nie pod tym względem. :-(
a ja ciebie rozumiem, jak dla mnie jestes zajebista laska. Niech Jah bedzie z toba :):)
BUCH po ciezkim dniu odprezenie, BUCH w dobry towarzystwie upalenie
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pawelek5105 »
apropos spoleczenstwa... kiedys zaczołem z mamą rozmowe o dragach, powiedziala ze tacy ludzie co ćpają i biorą sterydy to tylko sie zabijają i mordują innych :rolleyes: i ze lepiej sie napić, szkoda ze nasze spoleczenstwo jest tak nieuświadomione :-O
  • 97 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Merida »
dzieki za miłe słowa w moim kierunku chociaz spodziewalem sie bardziej ostrych wyrazów. Jestem €Tobą zainspirowany zewszad jesteś taka mądra.... możesz się opisać jak wygladasz? Prosze wiele userów też pewnie jest ciekawych.
Jebać kaczyńskich, ziobra i PIS
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
206cm wzrostu, stu osiemdziesiecio kilowa ruda pieknosc o posmaku diamentow
joke ziz
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Mroczna koza o tysiącu młodych, z podłączonym kilka lat temu internetem i otoczona blaskiem świec zapalonych przez plugawych wyznawców inkantujących swe mroczne pieśni i czyszczących stację dysków.

IA! IA! Shub Niggurath!
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 108 / 1 / 0
huehue napisal bym pare slow ale mi sie niechce nawet myslec o tej biednej dziewczynie :-D mamusia ktora niepozwala PELNOLETNIEJ kobiecinie decydowac o swoim zyciu no tylko pogratulowac!! :-D BRAWA DLA TEJ PANI W ZLOTYCH STRINGACH!! :-D
o o
 |
\__/
  • 108 / 1 / 0
a nie sory... tobie pewnie mamusia nawet stringow niepozwala miec w szufladzie nieprawda? :-D
o o
 |
\__/
  • 475 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fiesta »
niech ten wątek zostanie wreszcie zamknięty. temat został wyczerpany (Z&Z wróciła już z Amsterdamu), a zaczęło się wyśmiewanie i obrażanie ...
Uwaga! Użytkownik Fiesta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.