Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Powiedzcie mi, moi drodzy... Mam dwa kartoniki - DOC i DOI.
Ogolnie, nie jestem fanem stymulacji, ale chciałbym sie dowiedzieć, po której mnie spotka lepsza psychodela? :)
Bo jakos nie moge tego znaleźć , a szukam juz od dlugiego czasu na forum :)
  • 2362 / 29 / 0
po docu, chujowo szukasz
BS
  • 1450 / 19 / 0
Jakie dawki DOX'a polecacie na zwałę owego DOX'a bez nasilenia zbytnio efektów wizualnych i stymulacji? 7mg DOI'a na tripa i 1mg na zejście wystarczy?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 174 / / 0
jest , krotki instruktaz nanoszenia na kartony doca ?
  • 2362 / 29 / 0
BS
  • 1450 / 19 / 0
Jak jest z trwałością DOX'ów? Znajomy dał mi 3 kartony DOC po 4mg, które zakupił 2 miesiące temu. I nie wiem jak dawkować? Dużo straciły na mocy? Z tego co mnie poinformował to woreczek strunowy nie był ani razu otwarty. Wszystko schowane w biurku.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 2362 / 29 / 0
przez najbliższe kilka lat nic nie powinno się z nimi stać
BS
  • 360 / / 0
Nie mam doświadczenia z docem - z fenek tylko nbomy i DOI tak naprawdę. Planuję mix 4mg DOC + 2mg DOI(razem z ciut mniej doświadczonym kolegą - eksperymentował z powojami, dexem, MXE, szałwią, gałką). Powinienem bać się tego połączenia? W razie co mam kwetiapinę(tylko jednego tabsa 100mg). I czy w razie problemów u kolegi, starczy mu 50mg? Dzięki za rady z góry.
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 452 / 2 / 0
Różne osoby różnie reagują na doca. Ja powiem tak doświadczenia z docem w dawkach 2,5mg i 4mg różniły się niesamowicie mocno intensywnością doznań. Następne 2mg uważam w góre byłoby dla mnie już prawdopodobnie przegięciem. Nie lepiej spróbować najpierw samego doca w dawce 4mg??
  • 360 / / 0
Może i lepiej ;D Ale jakoś dziwnie ten mix mnie woła...
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
ODPOWIEDZ
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.