ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
stary nie wiem z czego to jest, jak dla mnie dobre ytzn mocne no name zjem 0,5 i jest lot, a jablek 2 nic innego nie ma byly : jakies krzyze,koniczynki,ustwa,wisienki i sa dla mnie gorzej chujowe niz te co wymienilem wyzej, dobra mam terapie co 2tyg zarzucam pixa 1-2 na weekend caly i jem duzo owoców soków + mleko :D pozdro i luzuj szelki
  • 195 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Infamis »
Te kucie serca może tez zależeć od twojego wieku, może poprostu ci rośnie, a po pixach to bardziej odczuwasz.
We will never find the cure
Useless me and useless you...
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunek1337 »
no mam 17lat, a cyz rośnie nie wiem, wrzucam jednego pixa na tydzien pije duzo mleka białka, soków wiec beretu raczej nie powinno orać;)
  • 217 / 1 / 0
.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: guzik »
Poza tym wstrzymał bym się z opiniami typu te jabłka to samo ścierwo czy coś takiego. Każda piguła jest inna. W jednym jabłku może byś ściera, w drugim MDMA, a w trzecim jeszcze coś innego. pozdro
dokladnie, kazda pixa ma cos innego w srodku,, na pillreport opisane sa pixy z roznych czesci polski i to ze maja to same logo o niczym nie swiadczy, moga tak samo wygladac a maja zupelnie cos innego w srodku
Uwaga! Użytkownik guzik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cherry »
przestac trzeba wtedy kiedy czujesz, ze masz zryty leb...ja to poczulam ostatnio, staram sie jesc raz na miesiac, tylko prawda jest taka, ze ciezko mi sie bawic bez tego....
Uwaga! Użytkownik Cherry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 217 / 1 / 0
Cherry pisze:
przestac trzeba wtedy kiedy czujesz, ze masz zryty leb...ja to poczulam ostatnio
więc masz refleks. W takiej sytuacji nie warto już przestawać
  • 849 / 44 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
więc masz refleks. W takiej sytuacji nie warto już przestawać
Po chuj takie teksty puszczasz?
staram sie jesc raz na miesiac, tylko prawda jest taka, ze ciezko mi sie bawic bez tego....
Jak ciężko bez tego to się nie zmuszaj i baw się rzadziej. Jeśli będziesz jadła częściej to "zrycie", cokolwiek przez to rozumiesz, się tylko nasili. Dropsy będą działały coraz słabiej, aż w ogóle przestaną sprawiać przyjemność.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 217 / 1 / 0
.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 849 / 44 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Przestać, kiedy czujesz, że masz zryty łeb? śmieszne.
Jak dla mnie to całkiem rozsądny powód żeby wylajtować. Złaszcza, że większość tzw."zrycia" po krążkach przechodzi z czasem, jeśli się odstawi.

Weź spróbuj Chest trochę zluzować. Ostatnio prawie co drugi twój post to wmawianie różnym osobom, że są głupie, z nie zawsze jasnych dla mnie powodów. Jasne, że niektórym się należy, ale bez przesady.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Tue, 03 Feb 2026 10:43:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770115332'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł

Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.