Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 19 / / 0
Wydaje mi sie, ze skoro nikt nie wspominal o tych roslinach, to oznacza, ze po prostu zawieraja za malo mircenu zeby dzialanie bylo zauwazalne. Z drugiej strony, ja ewentualnie jesli juz mialbym cos wybrac, to raczej tylko koper. Inne sa albo niedostepne, albo po prostu nie zjadliwe dla mnie.[/quote]
Loinum pisze:
polecam dojrzałe mango, oraz ostatnio przeze mnie sprawdzony, napar z trawy cytrynowej (2 łyżeczki suszonej trawy gotujemy przez ok. 8 minut na wolny ogniu - powinno to wystarczyć na 3 kubki herbatki). Kiedy wypiję 2 kubki ok. 1,5 h przed paleniem, to efekty utrzymują się zauważalnie dłużej.
  • 191 / 1 / 0
Teraz zastanawiam się nad kombosem mango z ciasteczkami :D MM chyba upiekę ciasto z owocami %-) i czekoladą. Ciekawe czy jednoczesne zjedzenie będzie dobre... Chyba wymyśliłem narkotyk idealny :diabolic:
  • 168 / 1 / 0
Moje trzecie podejscie bylo tym razem z haszyszem i rezultat taki jak wczesniej - brak spodziewanych efektow, ale musze przyznac, ze mango poprawia nieco nastroj i bylo to przed paleniem. ;)
  • 5 / / 0
a czy jeśli zjem naraz 2 mango to efekt będzie lepszy niż po zjedzeniu 1 przed paleniem?
  • 418 / / 0
No myśle ze im wiecej tym lepiej. Co do palenia z mango, to ja czuję dość mocna roznice. Szczegolnie jak pali sie ten sam temat cały czas. Plus mango znacznie wydluza faze.
Ω
  • 204 / 4 / 0
Zajadam sie mango od jakiegos czasu. Po paleniu smakuje niesamowicie. Zdecydowanie wydluza dzialanie mj.
-Why do my eyes hurt?
-You've never used them before.
  • 418 / / 0
Kilka osób w tym wątku pisało, że trawa cytrynowa ma tę samą substancję przedłuzającą fazę którą ma mango. Wszedłem przypadkiem w posiadanie trawy cytrynowej i chciałbym sie dowiedzieć jak tego użyć? Co i jak, ile wsypać itp.
Ω
  • 357 / 3 / 0
Próbowałem 2razy z dojrzałym mango i .. moim zdaniem mit. Nie zaważyłem żadnej różnicy, pale codziennie.
  • 418 / / 0
Jak sie pali codziennie to już nic nie pomaga.
Ω
  • 769 / 18 / 0
Właśnie testuje ten mix po raz kolejny :) Amnezja w poloczeniu z prze-dojrzalym, trzymanym kilka dni w papierowej torbie mango. Zjadlem je z 10 min temu, poczekam jeszcze z pol godziny i domecze polowe grubego lolka wypchanego amnezja ;] Do tego ogladam sobie "Dream House" leci w tv z naomi watts :) Zawsze plusem jest też to, ze mango jest pysznym owocem :)) Na pewno w czołówce moich ulubionych owoców.
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.