edit: chyba faktycznie się pomyliłem. nowelizacja o którym mówię pochodzi z 17 lutego. wiadoma nowelizacja była ciut później.
P-.
Kto idzie ze mna?
Ostatni gasi swiatlo.
:( :(
edit:
ups, troche ze mnie archeolog, nie przywuazylem :( kajam sie w pokorze ;(
dziekuje za chwile uwagi wszystkim ziomka,ale kurwa musialem musialem nabluzgac bo bym nie zasnal i sorki za gramatyke i ortografie pewnie po holendersku by mi lepiej wyszlo
PS.mam ja takie osobiste magiczne zaklecie dla tej trojki swietej:
wy kurwy co narodu krzywde robicie
NIECH WASZE GOWNA OZYJA
I POCALUJA WAS W USTA
jestem ciekaw waszej opini
[Możliwe, że po holendersku lepiej napisałbyś, ale po kropce w prawie każdym języku zaczynamy zdania z wielkiej litery... Pozwoliłem sobie na poprawkę twojego postu, nie wymagamy tutaj polskich znaków, ale odrobina uwagi nad ortografią jest mile widziana. Może pomoże Ci zmiana przeglądarki. Firefox2 sam podkreśla błędnie napisane wyrazy ;) - przyp. yam'teoretyk]
... a takie Czechy?? Blisko, można w domu uprawiać a i kupić i spalić w pubie bedąc niekaranym! :) Czeski podobny do polskiego, więc nauka byłaby łatwa i przyjemna! :D
Jean Cocteau
Z takim rządem polska jednak zostanie zaściankiem europy ]
I to wszystko w czasie jednej kadencji ^_^
Trzeba czekać do wyborów.. nie ma rady :rolleyes:
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.