Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 705 / 16 / 0
@synapse: tak, efekt o który pytasz jest efektem odwodnienia i (jest to moje podejrzenie) napięcia mięśni.
Ryyyyyyyba!
  • 1 / / 0
synapse,
czemu "fałszywe"? Mi np. do dobie wciągania "luzuje się" zegarek na ręce. Chyba nie da się tego innaczej wyjaśnić niż spadkiem masy ciała.
  • 1 / / 0
ja przez 4 lata przypierdalam może kilka razy na rok i zerowe objawy. :) jedyne, co zauważyłam to spadek wagi, kiedy 2 lata temu miałam jedyny w życiu tygodniowy ciąg. to tyle.
  • 43 / 1 / 0
neXoid... Też tak mam nie przejmuj się.zawsze po kipie mam uczucie tracenia wagi mimo że mam 179/70 nosze oprócz zegarka obrączka która zawsze mi sie luzuje jak przyfuram,więc to raczej normalne
Nastkukafszy
  • 1817 / 107 / 0
to prawda tez tak mam,zwasze nawet po jednej nocy czuje sie schudniety,cos w tym jest.
  • 1241 / 9 / 0
Jak bedziesz fural czesciej to also wychudniesz albo sie przyzwyczaisz ja tam pomimo ze teraz furam wlasnie raz na kilka mc to PO tych kilkunastu milych godzinach spie jak dziecko a jesc moge normalnie juz PO 2-3 h PO zapodaniu choc glodny nie jestem ale nie ma PO czasie takiego efektu jak 20 lat temu np. Hahaha
  • 4 / / 0
to sie już nazywa przyzwyczajenie do włada :) poprostu z coraz wiekszym doświadczeniem materiał zaczyna inaczej działać na człowieka , kiedyś miałem miting 5 dni bez snu i bez ani kąska jedzenia , sama woda , cały siny , wszystko trzeba było wykonywać 20 razy wolniej żeby sie w gowie nie zajebało , ale naszczescie czasy sie zmieniły , wystarczy poprostu sie nauczyć "jeść" i spać , normalnie funkcjonować :) każdy znas kiedyś przechodził pierwsze nafurania bez grama jedzenia , ale Ci co nie jedza , zacznijcie jeść , jak sie najesz to niemasz zwały na drugi dzień, no ale trzeba sie jeszcze wyspać ;D
  • 3854 / 315 / 0
Przycykator pisze:
jak sie najesz to niemasz zwały na drugi dzień
Nie siej dezinformacji. Fakt faktem, że jak w siebie wmusisz trochę żarła, to zwała będzie ciutkę mniejsza, ale bez przesady ;-) Wiem, że dołączyłeś jeszcze wrzutę o spaniu, ale wiadomo - 'spokojny sen jest sensem' ;-)
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
fakt ;) czuje się lekkie efekty , ale ja nie odczuwam tego jako zwały , poprostu czuje sie dobrze :) zależy też od materiału... wiadomo , jeśli mieszany z gównem to zwała będzie gorsza, jeśli jest dobrej jakości , i można go nazwać chociaż odrobine czystym to wtedy zwał jest minimalny ;) kluczem równierz jest własna psychika, ech na zwałe jest mnóstwo sposóbów
  • 214 / 1 / 0
rapova6 pisze:
ja przez 4 lata przypierdalam może kilka razy na rok i zerowe objawy. :) jedyne, co zauważyłam to spadek wagi, kiedy 2 lata temu miałam jedyny w życiu tygodniowy ciąg. to tyle.

Jak na moje to przez amfetamine tracimy wiele wody.Dzięki temu i ty stajesz się "chudszy" gdyż odwodniony.
Tenig na siłowni 2/4 dni i stajesz na wadze 3/4kg mniej? Jakim cudem? Tłuszcz się spalił? Nie straciłeś tyle wody,która bez trenigu powróci w przeciągu najbliższych dni.Tak samo jest tutaj ;]
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.