Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 204 / 1 / 0
Ja u siebie żadnej wazokonstrykcji nie doświadczyłem.
  • 1951 / 15 / 0
I zrenic mi, ani zadnym znajomym nie rozszezylo. Nawet delikatnie.
  • 3363 / 360 / 0
Czyli w ogole nie wystepuje poszerzenie zrenic?
  • 766 / 136 / 6
Występuje, ale jedynie w ciemnych miejscach i dawkach powyżej 30-40mg. Środek ma ku temu najmniejszy potencjał ze wszystkich psychodelików, które używałem. Poszerzone źrenice utrzymują się około 12h od wystąpienia efektów wejścia.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 1951 / 15 / 0
Mogły to być tylko reakcje osobnicze, ale przy dużej dawce miksu meka+tma2+tma6 w pełnym słońcu mieliśmy źrenice przawie jak po opio.
  • 1519 / 20 / 0
FajnieJest pisze:
Czyli w ogole nie wystepuje poszerzenie zrenic?
Ja miałem źrenice rozjebane w pizdu, aż sie bałem patrzeć w lustro. Zwłaszcza ze moja twarz wygladala taaak dziwnieeee.
Dawka 50 mg
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 766 / 136 / 6
69plateau pisze:
Mogły to być tylko reakcje osobnicze, ale przy dużej dawce miksu meka+tma2+tma6 w pełnym słońcu mieliśmy źrenice przawie jak po opio.
W pełnym słońcu to ja po 1,5 mocnego kartona też miałem oczy jak po opio, takie warunki oświetleniowe to żaden wyznacznik. Myślę, że z wielkości źrenic, jakie generuje TMA-6 można się łatwo wykpić. Ja mam spokój, od kiedy powiedziałem rodzicom, że nie liczy się wielkość, ale reakcja na światło - kwaśne oczy reagują na światło mimo swojej wielkości (w przeciwieństwie do opio-oczków).
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

• 1951 / 15 / 0
Właśnie po większości trypt i pea w pełnym słońcu i tak mam spodki, więc temu mnie to zaskoczyło.
  • 3363 / 360 / 0
Kuzwa, bardzo sie obawiam tych zrenic, a ta fenka mnie bardzo zaciekawila. Juz raz boss mnie przylapal z rozjebanymi oczkami po nocce z benzofuranem to jakos sie wykrecilem okulista aby nie stracic roboty.
CEVy czy OEVy mocniejsze?
  • 766 / 136 / 6
OEVy są mocniejsze, CEVy standardowe jak na tego typu substancje. Ich charakter opisywałem we wcześniejszych postach :) Źrenice niestety będziesz miał powiększone, ale nie DUŻE, taka już kolej rzeczy. Najwyżej wmów im historyjkę o reakcji na światło. Planowana dawka?

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.