Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Przegryzłem sie przez cały temat (3 dni czytania :P) i w zasadzie zabrakło mi tylko jednego - nie piszecie swojej masy przy podawaniu dawek!!! Nie wiem czy mi ktoś odpisze zanim sprawdzę empirycznie sam za 2 godzinki ale jak myslicie czy na 1 raz (80kg) lepiej kartonik 1,4 mg przyjać np 2/3 (0,93mg)poddziąsłowo czy może lepiej 1/2(0,7mg) donosowo ? Bardziej prawdopodobne że spróbuję 2/3 poddziąsłowo =) pozdro
2mg (ważę 75kg) zarzucone wieczorem, po porannym tripie na 2C-B, zaowocowało bardzo mocną podróżą, która mentalnie może nie wymiatała (chociaż pod tym względem też niczego sobie), natomiast wizuale mnie totalnie zmiażdżyły. Wszystkie obiekty w polu widzenia przeobrażały się, niemalże jak po Powojach. W półmroku, zwykły, brązowy dywan, uprzestrzennił się i zamienił się w smoki fruwające wokół obracających się sześcianów. Kaktus stojący na parapecie, ożył i śmiał się ze mnie, swoją rubaszną gębą. Wpatrywanie się w liść ukazało fraktale dorównujące tym po LSD. Wszystko okraszone dosyć specyficznym i miłym nastrojem.
Bardzo interesujący środek :).
Sab0taZ pisze:Witam :)
Przegryzłem sie przez cały temat (3 dni czytania :P) i w zasadzie zabrakło mi tylko jednego - nie piszecie swojej masy przy podawaniu dawek!!!
Bo nie ma większego sensu podawania wagi ciała dla substancji, która działa już w kilkuset MIKROgramach. Ten związek chemiczny jest zbyt aktywny, by różnice w wadze dawały wart odnotowania wpływ na intensywność. Raz się nawet zdarzyło, że 1 karton porobił znajomego grubasa mocniej niż mnie.
exT: w zasadzie masz racje ale bez podawania mas badanych obiektów ciężko cokolwiek wnioskować, zauważ że ludzie na forum w tym temacie zalecaja mniejsze dawki dziewczynom(zwykle lżejszym), poza tym na mnie 1/2 dobrego kartona na 80kg LSD też licho działa (co u kumpeli 40 kg robi masakrę) a cały jest już optymalnie, więc będe postulować że masa ma znaczenie (choć w przypadku tak aktywnych subst. raczej drugorzędne)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.