Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Interesuje mnie taka drobna sprawa tzn. czy po 4-AcO-DMT występuje u was cos takiego jak gazy takie nadęcie jakiś narządów. Podawałem to dożylnie i było kolorowo, ale to, co działo się w moich flakach paskudnie mi przeszkadzało taki dyskomfort. Nigdy czegoś takiego nie miałem po 4-HO-MET ani po 4-AcO-DIPT . Może to po prostu wina sortu?
hecrop pisze:czy po 4-ACO-DMT występuje u was cos takiego jak gazy takie nadęcie jakiś narządów.
Jak bardzo szkodliwy wpływ na wątrobę ma spożywanie hometa? Jedyne na co narzekam na fazie to początkowe bóle właśnie w okolicach wątroby, ale nie są jakoś specjalnie silne ani nie trwają długo (kilkanaście minut maks). Potem jeszcze odczuwam leciutkie sporadyczne ukłucia w tym rejonie od tygodnia do dwóch.
Czasem mam też straszne bóle brzucha i jelit objawiające się zazwyczaj od połowy do końca tripa, ale nie narzekam na to specjalnie bo mam wrażenie że w ten sposób organizm się oczyszcza, jakby wychodził na wierzch jakiś ukryty syf.
Czy ktoś ma podobne doświadczenia/wnioski? Czym może skończyć się przyjmowanie proroka w takim trybie, chodzi o dolegliwości fizyczne spowodowane toksycznością substancji:
15 mg - trzy i pół doby przerwy od wzięcia ~25mg - 4 doby przerwy - ~50 mg
derb pisze:raczej żaden o ile nie jest zanieczyszczony
To dużo czy mało?
Nie ufaj takim określeniom bo te "czystości" są z dupy wzięte
Niedawno otworzyłem woreczek z 4-AcO-DMT to sie trochę zdziwiłem, bo po miesiącu zrobiła sie z tego brązowa klucha bałem się sie to podawać w jakikolwiek sposób i jedyne, co mi przyszło do głowy to rozpuścić to i zapodać o tyłu:
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.