Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1081 / 32 / 0
http://www.herbapis.pl/tonisol-serotoni ... ,p807.html

Polecam ten specyfik do wzmacnianai fazy :]

Zawartosc tryptofan, wzmacnia faze o jakies 1.5x sprawdzane wiele razy
  • 2362 / 29 / 0
Fajnie, ale fazę po jakim związku? Jeżeli po psychodeliku, który nie działa jednocześnie jako uwalniacz serotoniny to gratuluję miłego placebo
BS
  • 39 / 1 / 0
osoba bez doświadczenia bez problemu może zażywać 1,2 25C-NBOMe na papierze i liczyć na przyjemnego tripa
  • 827 / 3 / 0
Chyba Ty! :) Nie powiedziane, że dla każdego będzie to przyjemny trip:)
Miej dystans
  • 1876 / 23 / 0
Co nie zmienia faktu ze 1,2 mg to odpowiednik gdzies 600 ug donosowo wiec o so chodzi?
  • 1513 / 26 / 0
Ostatnio też się nad tym zastanawiałem - coraz większe dawki są na kartonach. Na początku dużo delikatniej obchodzono się z dawkami. 500mcg 25c i 800 25d a teraz dostępne zazwyczaj 1.2mg i 2.8 co rodzi pewne poczucie niepewności czy dzielić czy nie (bo i na forum dużo mniejsze początkowo było podawane).

Mam też takie 2 pytanka (bardziej do ogólnego, albo do uwzględnienia w faq bo wydają się to być istotne kwestie);

Jak wygląda bodyload, ciśnienie (ogólnie obciążenie ciała,serca) przy 1.2 25C i 2.8 25D p.o. (pod policzek) tak w przybliżeniu. Czy będzie dużo mocniejszy niż w przypadku np 20mg 2C-E. (ogólnie info o bl w faq by się przydało)

Czy jest sens zarzucać 25I 1mg bez cyklo? (doustnie zrozumiałem że nie ma sensu ale do nosowo lub p.r.)

Do faq/dawkowania można by też dopisać przybliżone czasy działania.
Ostatnio zmieniony 02 marca 2012 przez mr_b, łącznie zmieniany 1 raz.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 2362 / 29 / 0
ak wygląda bodyload, ciśnienie (ogólnie obciążenie ciała,serca) przy 1.2 25C i 2.8 25D p.o. (pod policzek) tak w przybliżeniu. Czy będzie dużo mocniejszy niż w przypadku np 20mg 2C-E
Dla mnie zdecydowanie mocniejszy od 20mg 2c-e
BS
  • 194 / 2 / 0
Ja po 600ug pod dziąsło prawie nic nie poczułem poza bardzo słabym wyostrzeniem kolorów i znaczną poprawą humoru. Myśle że 1,2mg dla świeżaka było by odpowiednie.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1521 / 73 / 0
Dawkowania na pierwszej stronie są podane dla donosowej drogi administracji, nawet jest to wytłuszczone. Na dziąsło jak chcesz przyjąć to tamte dawkowania przez 2 pomnóż - to też zostało napisane.
tekst powyżej =/= prawda
  • 20 / 1 / 0
a można 25C-NBOMe walić i.v.? kwasy tak administrowałem
[łyżka wody, w nią papier, ogień i bul bul, potem do pompki, studzenie, strzał i w kilka minut inny świat - krócej tylko działało]
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.