Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Co wolisz - haszysz, czy marihuanę?
marihuana
695
63%
haszysz
404
37%

Liczba głosów: 1099

ODPOWIEDZ
  • 705 / 1 / 0
Zychu64 pisze:
Wydaje mi się, że AE86 chodziło o to, że odrzuci palenie haszu na rzecz jego przyjmowania poprzez rozpuszczenie w jogurcie, ciastka itd. ;-)
Tak wlasnie.

Przyjecie doustne > palenie
duke01 pisze:
próbowałem raptem parę razy i jakoś mnie nie ciągnie specjalnie. gdy mam wybór, zdecydowanie preferuję baczkę.
Chociaz to tez bezwzglednie podzielam.
Rowniez stan po MJ odpowiada mi duzo bardziej niz po haszu.
MJ ma potencjal, hasz jest taki pusty w dzialaniu. Zwykly chillout, nic wiecej moim zdaniem.
  • 3309 / 21 / 0
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... ijaca.html
Wygląda na zdjęciu jak hasz, więc nie zbierajcie leżących kostek śmierdzących rybą.
sqrt(666)
  • 3 / / 0
no to ja też od siebie coś dodam . 2 tygodnie temu na rejonie nowy hassh nie myśląc długo wziołem 4 kostki na 2 osoby , i tak jaralismy przez tydzien w odstępach co 2 dni po 3 , 2 a nawet do 6 kostek , co sie potem okazało . Wzięła mnie gorączka mocne bóle brzucha sraczka dreszcze . Czułem sie tak okropnie że myślałem że sie przekrecam . Co sie okazało hasz ten był kropiony acetylenem czy jakas benzyna bo jak waliłeś bucha to było czuć coś takiego . mało tego hasz wygladał normalnie prawie jak afghan raz dostałem kostke i czekałem na kumpla zaczełem sie nia bawic rozdzielać a tu w środku jakiś biały proszek był przeraziłem sie ale co jaralismy . U moich kumpli po tym gownie nastapiła sraczka mocne bóle brzucha no dosłownie taki syf że nie da sie opisać . Wiekszość osob ktore to paliło miało jakieś skutki uboczne wszyscy juz tego nie palą ....
Uwaga! Użytkownik maciekzopola nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 1 / 0
Pretem zbrojeniowym piszczele kurwie polamac.
  • 94 / / 0
Kiedyś miałem dobry haszyk u siebie w okolicy no i po 30zł, ale to już nie te czasy teraz to muszę po 40zł i to troszkę dalej.
W sumie wolę mj, ale czasami haszyku lubię sobie zapalić jak jest dobry.
http://cache.gawkerassets.com/assets/im ... fkells.gif
  • 451 / 2 / 0
dlaczego twierdzicie że kość w blancie się marnuje? ja palę tylko w gibonie i nigdy nie narzekałem, w życiu mi nie zgasł, nie wysypał się... i zawsze działa jak należy :D
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 357 / 3 / 0
Zgadzam się z przedmówcą. Długi, super smaczny, bardzo kopcący się slimek :)
  • 99 / 1 / 0
Mowa była, jeśli się nie mylę, o paleniu skrętów z samego haszu (bletka + hasz). ;-)

A co do samego haszu. Tylko raz mi się trafił fajny, miękki. Świetnie wychodzi ilościowo, a i faza bardzo miła, choć wydaje się bardziej spokojna.
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 451 / 2 / 0
robiliście kiedyś hasz? albo bardziej profesjonalnie, albo sito + żelazko? :D kusi mnie spróbować, tylko nie wiem skąd tyle tematu wezmę, muszę zasadzić chyba xd
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3898 / 238 / 13
Robiłem 3ma metodami:
1- trzepany hasz
2- hasz z wody z lodem
3- ekstrakt heptanowy

Powiem szczerze, że trzepany był zdecydowanie najlepszy. W heptanowym było sporo substancji pobocznych, chlorofilu tłuszczów roslinnych etc. stąd był mniej wydajny. Wodny w zasadzie prawie taki jak trzepany, ale raczej usypiał niż dawał fazę.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".