Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Hej, zbliżają się wakacje i dostałam propozycje wzięcia kwasu, którego zawsze chciałam spróbować. Niestety od pół roku leczę się i biorę pramatis, lyricę i velaxin, czy te leki mogą sprawić, że w ogóle nic nie poczuje po kwasie? Czy raczej może się to skończyć źle? To będzie mój pierwszy raz i w razie teoretycznych problemów wolałabym zaczekać do końca leczenia niż psuć sobie to doznanie...
  • 388 / 3 / 0
Albo kwas albo leki. Przeżycie acidowe musi być czyste. Umrzeć nie umrzesz raczej, jak to wpłynie na efekty Twojej kuracji nikt Ci nie powie. Ale prawdopodobnie zepsujesz sobie najpiękniejsze psychodeliczne przeżycie dostępne człowiekowi przez lekowy syf.
  • 237 / 10 / 0
dokładnie. próbowałęm wielu różnych psychodelików na ssri i żaden nie działał bądź działał ciulowo - w sposób co najmniej orający. Także odradzam
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 1241 / 8 / 0
Pytanie pod katem redukcji szkód / NieLepszeBani

Biore escitalopram 20mg i bupre i pytanie takie czy zdrowiej bedzie ominac dawke ssri podczas sesji am feta minowej czy moze wrecz zdrowo bedzie wziasc normalnie swoje ssri ....

Robilemtak I tak dla bani zadna roznica wiec redukujmy szkody jak zdrofiejjj?

Jogurcie jestes tam jeszcze licze na twoja wiedze merytorycznofilozoficzna
  • 867 / 12 / 0
ooo pisze:
Pytanie pod katem redukcji szkód / NieLepszeBani

Biore escitalopram 20mg i bupre i pytanie takie czy zdrowiej bedzie ominac dawke ssri podczas sesji am feta minowej czy moze wrecz zdrowo bedzie wziasc normalnie swoje ssri ....

Robilemtak I tak dla bani zadna roznica wiec redukujmy szkody jak zdrofiejjj?

Jogurcie jestes tam jeszcze licze na twoja wiedze merytorycznofilozoficzna
Miszczu, ominięcie pojedynczej dawki ssri nic nie da... :nuts: Wiesz, to się jednak w organizmie utrzymuje dłużej.
ChÓj!
  • 388 / 3 / 0
amfetamina wyzeruje efekt leczniczy niezależnie czy weźmiesz czy nie swoją pigułkę. Odpuść sobie, nie będzie żadnej redukcji szkód. Tylko szkoda.
  • 1241 / 8 / 0
amfetamina niczego nie resetuje ja juz jestem wprawiony w bojach biore ssri od 4 lat nonstop o to sie nie bojta .... Kiedys faktycznie kazda wieksza balanga powodowala jakis tam resecik ale to minelo ostatni rok to ja tam moge cpac zmieniac ssri byle mial ssri we krwi bo inaczej gleba mozg mi rozpierdalaa g'day by nie to to juz gym wycofal sie z antydepressntow - poprostu teraz nie moge a cierpliwosci I czasu na obnizanie Dawek ni mom wiec wcinam i jest ok

Coz zadalem pytanie poniewaz swego czasu czytalem artykol ktory informowal o zbawinnym dzialaniu ssri ( ochronnym) po przygodzie z MDMA i pochodnymi amfetaminami jakoby (nie pamietam dokladnie ale podanie do 20h zadanej dafki ssrijaa nie pamietam jakiego chronilo mozg przed uszkodzeniami ktore normal pojawialy sie po uzyciu narkotyku ... ) sorry niestety nie pamietam gdzie to czytalem ale jesli natkne sie ponownie podam zrodlo

Tak wiec pytanie nie jest Chyba glupie a jak jest to skasujcie przepraszam nie chce nikogo urazic ;)

Sorry za te dziwne slowa ale na tym padzie z ktorego pisze jest przymusowy slownik angielski I qrwa ciagle mi zmienia slowa osz qrwa jak to wylaczyc!!!!!
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2012 przez ooo, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 388 / 3 / 0
Cóż, chyba nigdy nie przestaniesz jeść SSRI co?
Nie boisz się jaki niezbadany negatywny wpływ mogą mieć na mózg?
  • 1241 / 8 / 0
Bac moglem sie kiedys teraz na to za pozno bo juz sie zmienilem ale lubie to wlasciwie moge powiedziec ze ssri wyleczyly mnie naprawde ( szkoda ze nie idzie ich odstawic) jedyne czego ssri nie wyleczyly u mnie to zlamane serce ale na to nie na podobno lekarstwa choc narazie na te dolegliwosc pomagaja opiaty I git
  • 388 / 3 / 0
Proteza duszy :(
Ja mimo że na lekach czułem się lepiej spróbuję znaleźć ścieżkę do wewnętrznego spokoju bez nich.
Trzymaj się i życzę Ci wszystkiego dobrego.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.