uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Planuje zrobić box (40/40/150) iHPS 100W(dla zainteresowanych znalazłem tanio na http://www.hps.ovh.org/) i posadzić tam drzewko WW:) w związku z tym mam pytanie ile z tej roślinki można wyciągnąć g ?? BLESS
Uwaga! Użytkownik ja1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
wszystko zależy od ciebie.

Mysle że 150gram jest max :]
ale jesli zadajesz takie pytania to realnie daje ci ze 40 gram przy odrobinie szczescia i rozwagi.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 59 / / 0
150 g??? wydaje mi sie, ze tak wysoki plon jest niemozliwy ze 100 watowego HPSa. 100 g to max (przy odpowiedniej uprawie)
  • 1736 / 18 / 0
jp-austalia:
robisz sog'a do tego w hydro lejesz zajebiste nawozy nawozisz dwutlenkiem węgla.
Na bank by sie otrzymało ponad 100we :)

pozdrawiam
  • 59 / / 0
wiem, ale watpie zeby chlopak robil hydro. przeciez jest to jego 1 uprawa, hydro jest dla zaawansowanych lub dla pro. droga i ciezka sprawa z tym hydro. planty rosna jak zloto i sa supermocne, hydro rulez men!
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2006 przez jp-australia, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1736 / 18 / 0
australia gościu zapytal się poprostu ile wyciągne to mu napisałem ile jest w stanie wyciągnąć.
Szczeże mówiąc denerwuja mnie takie pytania bo troche by poszukał i by wiedział a nawet nie napisał jaką WW chce zamówić... :|
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: francdt »
propunuje większą żarówe ja mam box 0,6m2 i mam 400w 100W troszke mało więc i mały plon bedzie zalezy glownie od ciebie
  • 3523 / 55 / 0
francdt on ma jedynie 0,16 m2
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: francdt »
sam wiem po sobie ze czym wiecej swiatła tym lepiej na 0,16 jadałbym 250w lub 400w zalezy jaka bedzie mial tem w srodku boxa
  • 26 / / 0
francdt pisze:
sam wiem po sobie ze czym wiecej swiatła tym lepiej na 0,16 jadałbym 250w lub 400w zalezy jaka bedzie mial tem w srodku boxa
:rolleyes: :nuts:
Uwaga! Użytkownik Zielony Zolw nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.