Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 374 / 4 / 0
eso pisze:
"jak nic nie ma, zawsze opale" ;]
Klasyk. Amen.
  • 1615 / 28 / 0
No właśnie, jak nic nie ma... z braku laku.
  • 77 / 8 / 0
0202122 pisze:
@Darektictac
Nie masz siana a chcesz się ujarać, to co to jest jak nie desperacja? Twierdzisz że mając jarania pod dostatkiem nadal opalałbyś lufe? Piszesz tak bo nie masz jarania pod dostatkiem i opalasz lufy.

Zapewniam cie, że jak byś miał baki wystarczającą ilość, to po pierwsze bankowo nie opalałbyś lufek, a nawet bardzo prawdopodobne że przesiadłbyś się na jointy.
Według Biblii marnotrawstwo jest grzechem. Człowieku nawet mnie nie znasz, a zapewniasz mnie że postępowałbym po Twojemu (śmiech na sali). Napisałem, że traktuje to jako bonus a nie ostatnią deskę ratunku, a bonusy zawsze wykorzystuję. Tak samo jakbyś najeżdżałbyś na kogoś kto pali z fifki a nie z dżointów, że to desperacja, bo potrzeba jednak mniej aby mieć ten sam efekt. O gustach się nie gustuje.
Uwaga! Użytkownik Darektictac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 2 / 0
0202122 pisze:
Zapewniam cie, że jak byś miał baki wystarczającą ilość, to po pierwsze bankowo nie opalałbyś lufek, a nawet bardzo prawdopodobne że przesiadłbyś się na jointy.
Każda ilość kiedyś się kończy, wtedy nastaje czas opalania szkieł. Ja nawet za dawnych czasów gdy znajomi dysponowali własnym paleniem i problemów ilościowych nigdy nie było nadal namiętnie paliłem z lufek a solidnie zahodowane szkiełka skrzętnie zbierałem do pudełeczka. I gdy nastały ciężkie czasy mój zacny heart shaped box po czekoladkach wedla niejednokrotnie mnie uratował. I nie tylko mnie. Zapewniam że gdy nie ma opcji na palenie a rzeczywistość przydałoby się przesłonić małą chmurką nic tak nie cieszy jak odnalezienie szkła przez które przeszło 20g czeskiej sativy. Opalałem je z kumplem chyba z 5 razy i nadal dawało radę.

A za jointami doprawdy nie przepadam, zajmują zaszczytne ostatnie miejsce wśród preferowanych przeze mnie sposobów palenia.

Wiadomo że lepiej jest mieć co nabić niż opalać, ale jak trzeba to trzeba, życie pisze różne scenariusze można nie mieć skąd zamotać a i z hajsem nie zawsze jest różowo.
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2012 przez Vombat, łącznie zmieniany 1 raz.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 474 / 10 / 0
kildeis pisze:
eso pisze:
"jak nic nie ma, zawsze opale" ;]
Klasyk. Amen.
sie podpisuje na wieki wieków
  • 2372 / 56 / 0
Szczególnie metalowa rura z przepaloną ponad dwudziestką :D:D Świeczka aż czerwona przez zgrzewanie, trochę czasu minęło, ale soooki konkretne ;)

BTW: Czy u Was też chodzi pogląd, że metalowej się nie opala? SKąd taki mit w ogóle?
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 146 / 1 / 0
@up, bo to fchuj niezdrowe ? Choć może mi sie tylko wydawać. Ja osobiście zawsze wolałem przecierpieć brak materiału ale nie opalać metalowych rurek/cybuchów. Jak opalanie to tylko szkło.
szalom
  • 2372 / 56 / 0
Niezdrowe? Hmm, a co się niby takiego toksycznego wydziela? NIe rozgrzeję do takiej temperatury żeby się metal w gaz zamienił. :P
Przy opalaniu tego czułem tylko i wyłącznie sok, nic innego, identycznie jak ze szkła.
Kolejny mit? :)
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 93 / / 0
Niezdrowe to jest wszystko wokół nas począwszy od spalin samochódu zakończywszy na jedzeniu z supermarketu. Juz widzę jak nie macie nic palenia i sobie odmawiacie opalenia metalowego cybuchu.. Nice joke bro :)
Na jednej z planet układu słonecznego
Siedzę z koleżką, kopcę blunta grubego
Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego
Rada - masz swoje życie, odpierdol się od naszego
  • 2372 / 56 / 0
@up
Hahaha :D Dookładnie. :P
I to jeszcze po jednym biciu... :D ;)
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...