Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1241 / 9 / 0
leiche pisze:
Ale na mnie M przyjęta doustnie zawsze bardzo mocno działała, więc nie wiem, jak mam to interpretować. .........................
Po raz kolejny stwierdzam, że coś jest ze mną nie tak, skoro 30mg doustnie trzepie mnie jak 25mg i.m.
a ja wypowiem sie jako kompletny laik i ignorant tematu ale wydaje sie ze morfina i jej biodostepnosc 25% tyczy sie 1 dawek kiedy organizm jest w ciagu (wysycony ciagle morfina) wydaje sie przyswajac duzo wiecej morfiny doustnie itp
  • 927 / 6 / 0
oxan pisze:
jak zalkalizujecie za bardzo do m wyleci jako freebase i tyle- czyli bedzie b.słabo rozp w wodzie....
czyli mocna freebase M sie nie rozpuszcza w wodzie...?
czy to dlatego nie mozna sciagac frakcjii wlewajac pol litra amoniaku odrazu?
tylko powoli, po troszku do kazdej i przestac kiedy zacznie kolor puszczac...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?