ODPOWIEDZ
  • 327 / 4 / 0
Ktos sie wybiera ? Dziwi mnie czemu nie ma watku o tym. Glownymi goscmi bedzie linking park pierwszego dnia i the prodigy drugiego dnia. 9-10 czerwiec sie odbywa na stadionie legi. Ja zaopatrzylem sie w bilety, jeden dzien 90zl, karnet na 2 dni 150zl chyba. Wydaje mi sie ze na prodigy bedzie zajebiscie bo ich muzyka jest warta uwagi
  • 304 / / 0
ej no ja to na prodigy jade na bank stary dobrze ze o tym wspomniales bo nawetn nie wiedzialem
mam blisko do wawy...
Chyba już nic nie wiem. nie ma nas a co ?
jestem tu gdzie jestem!
  • 133 / 2 / 0
Mieszkam obok stadionu i wystarczy ,że wyjdę na ławkę do parku i będe słyszał .. To mi wystarczy..
  • 327 / 4 / 0
Ale tu trzeba pojsc na plyte, posluchac tej muzyki i zaczac odpierdalac grube pogo jak pojebany :] Gdyby to dzialalo w taki sposob jak mowisz to na koncerty nikt by nie chodzil
  • 157 / 1 / 0
No i tak było :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.