Mianowicie: od dwóch-trzech lat (a może dłużej? chuj wie) mimowolnie napinam pewne mięśnie/grupy mięśni - głównie uda, brzuch i pośladki, czasem ramiona. Po chuj to robię - nie mam pojęcia. Czasem intensywnie, czasem wcale. Intensyfikuje takie zachowania z pewnością mj/hasz, ale mogą być to również wkręty moje osobiste.
20 lat, 180cm, 65kg (szczypior w chuj, niestety, mam zamiar nad tym pracować w najbliższym czasie); odżywiam się w miarę prawidłowo, jakoś tam aktywny fizycznie jestem. Palę tytoń, choć nie nałogowo (a tak mi się przynajmniej wydaje), alko nie piję blisko rok (piwko raz na jakiś czas, mocniejszych wcale), w sezonie grzybki, poza sezonem czasem jakaś tryptaminka z grupy RC, no i sporo zielonego - 2-3 razy w tygodniu wieczorami ostatnio, ale wcześniej paliłem zdecydowanie mniej, a mięśnie i tak świrowały.
Ma ktoś jakiś pomysł, co to może być i co z tym zrobić? Generalnie nie męczy mnie to za bardzo, ale dość mocno denerwuje.
Jakaś nerwica?
Delikatne natręctwa mam od wczesnego dzieciństwa, ale takie baaardzo delikatnie i w życiu nieprzeszkadzające.
Dzięki za ewentualne wypowiedzi, choć temat zapewne dość bzdurny.
Dzięki za dotychczasową pomoc/opinie.
Jakie jest normalne dawkowanie magnezu a jakie dla ćpaków?
Ile mam łykać dziennie żeby sie podregenrować?:)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.