uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 493 / 15 / 0
około połowy lipca i poźniej , ziom który mówi że może rozgałeziać sie i miec typowo żeńskii wygla a okazać sie menem ma pełną racje...niestety,takie życie, nie chwaląc sie moja najlepsza ma podobny rozmiar i też jest bardzo rozkrzewiona,z tym że wiem co to jest...bo to nie z palenia tylko holland...szkoda ze masz tylko jedna bo jak sie okaze meska to totalna lipa, a szkoda by było.
  • 158 / / 0
Świetnie rozkrzewiona roślina, po budowie liści wnioskuje że w genech przeważają sativove walory. bardzo dobrze przycięta. możesz zacząć ją przywiązywać sznurkami do ziemi, te szczyty które są najwiękssze i które najbardziej ostatją od rośliny, unikniesz w ten sposób niepotrzebnego krzewienia się rośliny w górę, dzięki czemu uzyskasz więcej pędów co jest równoznaczne z ilością topów przy harveście.
jak narazie nie zapowiada sie na to żeby to był samiec. Na szczycie widze że powoli zaczynają fotmować sie kwiaty>? czy jesteś w stanie już rozpoznać płeć? to sativa także powinieneś już za 2-3 tygodnie poznać jej płeć, gdybyto była typowa indyjka o szerokich palczastych liściach musiał byś czekać o wiele dłużej na rozpoznanie płci .
K+ dla Ciebie wszystko robisz dobrze poza jednym małym fanten.
ilość kolegów którzy wiedzą o twoim spocie jest za duża. im więcej osób wie o spocie tym większe prawdopodobieństwo ze roślina gotowa do zbioru zniknie przed planowanym zbiorem. zastanów sie czy w tej kwestji zrobiłeś wszyskto jak należy.
jak narazie to najładniejsze bestje. powodzenia
Uwaga! Użytkownik kopernik_OG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tomek17 »
dzieki kopernik za uwage dzisaj ide do mojej rosliny a co do kolegów to sa kolesie ktorych darze zaufaniem zreszta oni takze wlożyli w to wysilek i wiedza jakie konsekwencje by ich czekały a co do przywiązywania rosliny w jaki sposob mam to wykonac ? tak jak jest opisane w wiekszosci SUPERCROPPINGU? najbardziej jestem ciekaw po jakim kątem mam to wykonac
  • 36 / 1 / 0
20 Dni bez znaku życia czyżby kolejny zły omam ? :| czy tylko chwilowy brak czasu :P
JebaĆ PoLIcJE TYlkO BóG MoŻe NaS SądziĆ <>LEGALIZE IT<>"-Powiedz Nam Palisz Marichuane? - Nieee!! Oni na to  -A to ciekawe mamy tu zeznanie z którego wynika że kłamiesz a za fałszywe zeznanie 3 lata dostaniesz. Więc może zdanie zmienisz kilka nazwisk wymienisz? "
  • 34 / / 0
nie nieee czemu zly omam jutro ide na spota to zapodam jakies nowe fotki
  • 36 / 1 / 0
Gdziesz te fotki? bo interesuje mniie jak choinka ci rosnie :)
JebaĆ PoLIcJE TYlkO BóG MoŻe NaS SądziĆ <>LEGALIZE IT<>"-Powiedz Nam Palisz Marichuane? - Nieee!! Oni na to  -A to ciekawe mamy tu zeznanie z którego wynika że kłamiesz a za fałszywe zeznanie 3 lata dostaniesz. Więc może zdanie zmienisz kilka nazwisk wymienisz? "
  • 34 / / 0
juz zapodaje ostatnio nawet nie zdołałem podlac bo na spocie szreszen mnie i kumpla zaatakowal normalnie nie dawal za wygraną odeszlismy z 10 metrow i stoimy mamy sie wracac a ten dalej leci to odrazu pizde wydarlismy.... pierwszy raz mialem tak a sytuacje :|
  • 34 / / 0
..
  • 34 / / 0
kurde nie moge zapodac 2 zdjecia bo jest za duze
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Gumis »
Ja wnioskuje ze liche geny... :-/

Liście tylko pięcio i trój palczaste.

Krzak bardzo ładny , ogólnie podoba mi się...tylko ze troszeczkę dziwny...zobacz czy nie masz herma , bo liście są dziwne i troche niesymetryczne...

Ciekawe które to pokolenie ??
Uwaga! Użytkownik Gumis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).