Wszystko o kaktusach - metody przyrządzania, uprawa, odmiany, opisy działania
ODPOWIEDZ
  • 1081 / 32 / 0
Trip jest na stronie 9 tego watku:]

Nie od bardzo dlugiego czasu nic,a co?:] Oczywiscie ze jest pokusa
  • 2235 / 8 / 0
Jak rozumiem, grzyby też już jadałeś?
  • 1081 / 32 / 0
grzybow nigdy chodz chcialem to nie mialem jak :-D
  • 303 / 4 / 0
Zastanawia mnie (i w związku z tym pytam fachowców), czy meskalinę można wciągać? Pytanie czysto teoretyczne, bo nie mam zamiaru tego robić, przynajmniej w planach, ale ciekawe czy byłoby aktywne. Jak uważacie?
  • 1081 / 32 / 0
meskalina w postaci proszku jest aktywna dawkowanie do grama :-D Dziala szybciej i wejscie jest bardziej gwaltowne
  • 10 / / 0
Miał ktoś do czynienia z tzw. meskaliną syntetyczną? Dostałem ofertę sprowadzenia tego cudu Holandii, ale szczerze mówiąc nie mam pojęcia czego się po czymś takim spodziewać
  • 1081 / 32 / 0
Bylo sto razy, tak warto zaczynaj od dawki 500mg, nie boj sie nic nie bedzie, prawie tak samo jak po kaktusach
  • 1876 / 23 / 0
Nie ma sensu brać mniej niz 500 mg , ostatnio znów mogłem sie przekonac jak meskalina jest nieobliczalna 450 mg a trip był naprawde bardzo lekki w porównaniu z poprzednimi 400 mg
  • 38 / / 0
Jak sie ma TMA-6 do meskaliny?
  • 1081 / 32 / 0
Takie samo dzialanie lub bardzo bardzo podobne bylo w watku
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.