ODPOWIEDZ
  • 145 / 2 / 0
Lukaalio pisze:
Czy zażywanie gbla dzień przed lub gdy 6-apb zacznie schodzić jest złym/niebezpiecznym pomysłem?
Mam na myśli uśpienie się gieblem, kiedy zostaje czysta stymulacja(strasznie ciężko mi zasnąć po takich zabawkach a czasami trzeba).
No i w ogóle, czy mix gbla z benzofuranem może dać pozytywne efekty typu podbicie fazy i czy jest bezpieczny?

Bylem swiadkiem sytuacji kiedy 2 osoby ktore zjadly w przeciagu okolo 12h ponad 500mg 6-APB (nie trzeba komentowac, zwierzeta) i po kolo 15h przyjeli bodajze po 3.5ml GBL. Skonczylo sie to tak ze lezeli bez ruchu z oczami prawie na wierzchu i lała im sie slina z ust. Ja wtedy przyjalem 1ml GBL + 10mg zolipidemu i spalem pieknie, tyle ze ja zjadlem 125mg w ciagu 15h...
  • 106 / / 0
Miałem na myśli że za bardzo nadgorliwej tachykardii nie powinno być. U mnie po szóstce bicie serca jest mniej więcej takie same jak po podobnej dawce MDMA. Za to po piątce jest zauważalnie szybsze i ogólnie bodyload jest cięższy.
Uwaga! Użytkownik viewer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 269 / 5 / 0
mam pytanie do osob ktore testujowały biale i brazowe apb
bialy drozszy -po 120 mam bardzo dobrze
brązowy tańszy-?? ile mg brazowowego odpowiada 120 mg tego bialego?
  • 145 / 2 / 0
wydaje mi sie ze jest wiecej rodzai tego brazowego ale wydaje mi sie ze gdzies okolo 200mg
  • 827 / 3 / 0
Jak masz dobrze po 120 mg, próbuj max 150 mg. Jak trafisz na nieżeniony towar możesz się po 200 mg zdziwić ;-)
Miej dystans
  • 269 / 5 / 0
120 mg bialego(g) jest w sam raz nie za malo nie za duzo.
150 mg tego bialego to za duzo jak dla mnie.Mysle ze szczekoscisk rozerwał by mi glowe.
Przypominam ze nie mam tolerancji a apb jem w odstepach conajmniej miesiąca.
Nie cpam tez zadnych innych stymulantow euforykow itp
Chcialem zrobic zakupy 5 i 6 apb i szukam informacji an temat dawkoania roznych rodzajow sortu.
pozdrawiam
  • 349 / 4 / 0
Hej ja wrzucam raz na 2 tygodnie srednio ostatnio, 125mg (do 150mg) brązowawego (kawa z mlekiem) jest super, 200mg bylo dla mnie o wiele za dużo.
  • 1252 / 4 / 0
Siemano,

Też macie po krysztale 6-APB takie mega podniecenie (wyczuwalne w gruczole krokowym / jajkach) ?
Dawka ok 150 mg minimum i zajebiste cisnienie na seks, choc palka kiepsko stoi.

Jaka jest roznica miedzy 6-APB a 5/6-APB ?

Probowal ktos APBZE ? Podobno bardziej zblizone do MDA...
Ostatnio zmieniony 13 maja 2012 przez astralnykutas, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4807 / 267 / 0
@up
6-APB nie występuje w krysztale.

@blefujesz
z tego co wiem nie, no i?
Ostatnio zmieniony 13 maja 2012 przez TheLight, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1558 / 18 / 0
a 5-APB występuje w krysztale? dziwie się że piszecie o tych źrenicach 20h, mi tam galy po 15h od zarzucenia zeszły
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.