w sumie chodzi o to ,że niektóre substancje są bardzo niebezpieczne w połączeniu z alkoholem lub bardziej od innych,antybiotyk,paracetamol itd
i czy 307 jest substancja podwyższonego ryzyka w połączeniu z alkoholem czy normalna jak inne kannaboidy,
bo może osoby nie stosowały się do wyżej wymienionych rad dlatego miały tak złe ,nieprzyjemne efekty
No chyba, że z czymś to jeszcze zmieszasz, albo wygotujesz kilka razy wcześniej tą damianę (ktoś tu polecał ten sposób), chociaż nie wiem czy to wiele zmieni.
Spróbuj z bonga palić, filtracja przez wodę jest mniej inwazyjna.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
jestem ciekaw tego 307 bo dopiero zaczalem znajomosc z kanna. ur jest calkiem fajne poza tym, ze juz wyrobilem tolerke i musze dopalac co 15min zeby efekt sie utrzymywal. :/
a jezeli profil dzialania ur mi odpowiada (zaznaczam, ze nie znam dzialania innych kanna) to gdybym byl teraz bez tolerki to polecal bys mi 144 czy 307?
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
witkacy_witkacy pisze:szybko mija jego czar.
ale jednak ma swoj czar :finger:
i chyba mu znowu ulegne, zwlaszcza ze 307 duzo drozszy.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.