Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Wszystko ładnie opisałeś i tak właśnie robię :-)

w sumie chodzi o to ,że niektóre substancje są bardzo niebezpieczne w połączeniu z alkoholem lub bardziej od innych,antybiotyk,paracetamol itd

i czy 307 jest substancja podwyższonego ryzyka w połączeniu z alkoholem czy normalna jak inne kannaboidy,
bo może osoby nie stosowały się do wyżej wymienionych rad dlatego miały tak złe ,nieprzyjemne efekty
  • 9 / / 0
Hej, nie lubię palić z lufki. Co myślicie o tym, żeby w proporcji 0,5g->50gr nafaszerować damiane, z której potem zwinąłbym 50 skrętów? Efekty jakie oczekuje po spaleniu jednego to mocny chill, ale bez nieogaru i okrutnej pizdy- myślicie, że da radę?
  • 1456 / 19 / 0
Jak dla mnie to za dużo tej damiany, w połowie jointa będzie Ci się chciało rzygać, nie wyobrażam sobie palić więcej damiany niż jedna lufka, co i tak powoduje nieprzyjemny smak i uczucie w płucach.
No chyba, że z czymś to jeszcze zmieszasz, albo wygotujesz kilka razy wcześniej tą damianę (ktoś tu polecał ten sposób), chociaż nie wiem czy to wiele zmieni.
Spróbuj z bonga palić, filtracja przez wodę jest mniej inwazyjna.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 22 / 0
Na mnie jointy z JHW-307 dość słabo działały, szczerze mówiąc to prawie wcale. Może zbyt niska temp.?
sqrt(666)
  • 1456 / 19 / 0
Może. Ja z tą damianą robiłem tak, że ubijałem trochę do lufki, sypałem tam odrobinę jwh i na wierzch znowu trochę damiany i potem całość spalałem. Maczanki nie robiłem, bo potem spróbowałem w ten sposób, że jwh kładłem na lufkę i podgrzewałem ją od dołu (tak jakbym ją opalał, tylko w miejscu gdzie leży substancja). Taki sposób z lufką, ale bez podkładu, wydaje się dla mnie najlepszy, bo działa odpowiednio mocno i nie ma problemu z nieprzyjemnym smakiem.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3959 / 149 / 0
moglby ktos porownac to do ur-144? ktoremu blizej do mj w dzialaniu?
  • 744 / 29 / 0
nie ma co porównać, jeśli już jesteś na ur to 307 albo nie poczujesz albo bardzo subtelnie w sferach psychicznych, Szkoda bardzo bo jest teraz na rynku posucha z kanna, duża luka która prosi o wprowadzenie sensownego zamiennika, efekt ? Kompletnie olanie sprawy i tylko nacisk na am-2201, które jest fatalne, zostaje ur-144 i 307. Prawo nasze wyprzedziło delegalizację eu i tak zostajemy pozbawieni takich rarytasów jak 210,122,81 z jehowy.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 3959 / 149 / 0
czyli jak teraz skoncze swoje ur to nie ma sensu zamawiac 307 tylko dalej ur?

jestem ciekaw tego 307 bo dopiero zaczalem znajomosc z kanna. ur jest calkiem fajne poza tym, ze juz wyrobilem tolerke i musze dopalac co 15min zeby efekt sie utrzymywal. :/

a jezeli profil dzialania ur mi odpowiada (zaznaczam, ze nie znam dzialania innych kanna) to gdybym byl teraz bez tolerki to polecal bys mi 144 czy 307?
  • 744 / 29 / 0
według uznania, ur jest świetny, bardzo często zaskakuje lecz szybko mija jego czar. Wymaga powtarzania tej samej czynności, ma też swoje ciemne strony o których inni już pisali, 307 idealnie pasuje od święta do święta, nie porywa tak jak inne z tej rodziny, miła odskocznia i odpoczynek, szybko jednak męczy fizycznie i odwadnia, też sporo trzeba na test ~15-30mg, skoro jednak już i te nie odpowiadają to zawsze zostaję am ale z perspektywy czasu Pupil odradza. Wiadomo też, że na celowniku jest parę innych lecz na chwilę obecną nie warte zachodu i ryzyka.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 3959 / 149 / 0
witkacy_witkacy pisze:
szybko mija jego czar.
prawda, bardzo ulotne sa chwile z ur'em :-D

ale jednak ma swoj czar :finger:
i chyba mu znowu ulegne, zwlaszcza ze 307 duzo drozszy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.