Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 355 / 0
Dokładnie, człowiek się wtedy czuje jak w jakimś filmie, jakbyś nie miał kontroli nad tym filmem. Filmów tez się nie rozumie %-D
  • 41 / 1 / 0
eso pisze:
ja wlasnie jestem w ciagu z ur tylko wczoraj i dzisiaj z mj. :D
i mi najbardziej przeszkadza zryta pamiec krotkotrwala. jestem jeszcze na ssri i ten mix z ur i mj to jakis rozpierdol, jeszcze tak zle z pamiecia to nigdy nie mialem.
mam nadzieje, ze mi to przejdzie kilka dni po zakonczeniu ciagu. %-D

ciekawe jaki ma to wplyw na pamiec na dluzsza mete?

Na dłuższą mete to nie mam już pamięci krótkotrwałej, luki w pamięci straszne, często w połowie zdania zapominam co chciałem powiedzieć. :moody:
  • 60 / / 0
Witam czy znalazł by się ktoś kto potrafiłby rozpisać proporcje w przypadku użycia dobrej jakości fake hush'u ?
  • 381 / 5 / 0
W pewnym sklepie pojawilo sie "krystaliczne ur144".Dycha wiecej.Czy ktos wytlumaczy mi roznice miedzy tym ur,a bialym ?
  • 1558 / 18 / 0
nie chce mi sie wertować tematu bo nie mam zbytnio na to czasu, wiecie ile mg ur-144 zadziała oralnie? chodzi mi o dłuższe działanie bo nocka w pracy nie trwa 30min, tyle co palone ur
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 1513 / 26 / 0
MihauAniou pisze:
W pewnym sklepie pojawilo sie "krystaliczne ur144".Dycha wiecej.Czy ktos wytlumaczy mi roznice miedzy tym ur,a bialym ?
Pewnie tak jak przy stimach. Fajniejszy klimat przy waporyzowaniu (fajnie wygląda w worku, zanim się rozpuści, nie kleił by się do żarówki), dłużej się rozpuszcza przy robieniu maczanki, teoretycznie mniejsza możliwość domieszki (mam nadzieję, że nie ma domieszek) - to tylko moje przypuszczenia -nie zainwestowałbym 10 zł więcej dla kryształku.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 303 / 1 / 0
Dokładnie tak, w mocy raczej nie ma różnicy między formą proszku a kryształu.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 484 / 3 / 0
Spróbował ktoś już tej krystalicznej ur-ki? :) Bardzo mnie ciekawi czyjaś opinia, najlepiej z porównaniem do proszku. Będzie się nadawać do zrobienia maczanki? Ten kryształ rozpuści się do końca w spirytusie (po mocnym skruszeniu oczywiście)?
  • 282 / 9 / 0
Bardzo dobry kannabiniod, am-2201 nawet nie ma startu brak mu tego polotu gonitwy myśli jaki występuje przy ur-144. Dużo łagodniej przy przedawkowaniu jest nie ma takiej psychodelii i pustki w głowie jak po am. Przy optymalnych dawkach nawet lepsze od mj, ale to tylko moje zdanie :-D
  • 3363 / 355 / 0
Strasznie podbija tolerancje na naturalna gandzie, trzeba odczekac kilka dni aby wszystko powrocilo do normy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).