Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Witam
Mam w koncu nowe logo, jest interesujące, zrobione przez profesjonalną Agencje Reklamową, moze troche szokować jej inność, ale jak sie poczyta co autor mial na myśli to sie lepiej to zrozumie.
Poniżej wypowiedź autora:
"chodzi o to, że chcecie widzieć świat na kolorowo...marysia to niec zlego jesli sie wie jak ją uzywać...chodzilo o to by logo bylo przyjazne"
Uwaga! Użytkownik stasiex nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 1 / 0
fakt nie spodziwalem sie tego co zobaczylem, ale moim zdaniem logo jest trafne i dobrze zrobione. Napewno bedzie przyciagalo uwage i co najwazniejsze reprezentuje to czym sie zajmujemy, a ponadto nawiazuje troszke do loga ruchu. Zobaczmy co ludzie powiedza na ten temat...
BUCH po ciezkim dniu odprezenie, BUCH w dobry towarzystwie upalenie
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: stasiex »
Rozumiem Toudy, że przy absencji pozostalych członków zarządu Twoje zdanie jest chyba decydujące..? Jesli już sie tu wszyscy wypowiedzą, powiedz w jakim czasie zawiśnie to na stronie. Jest to o tyle istotne dla mnie, że ja mam pewne zobowiązania i rozliczenia zwiazane z tym logiem a koniec zlecenia wiąże sie z zaakceptowaniem loga przez Stowarzyszenie.
Uwaga! Użytkownik stasiex nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Witek »
Zajbiste
  • 88 / 1 / 0
stasiex pisze:
Rozumiem Toudy, że przy absencji pozostalych członków zarządu Twoje zdanie jest chyba decydujące..? Jesli już sie tu wszyscy wypowiedzą, powiedz w jakim czasie zawiśnie to na stronie. Jest to o tyle istotne dla mnie, że ja mam pewne zobowiązania i rozliczenia zwiazane z tym logiem a koniec zlecenia wiąże sie z zaakceptowaniem loga przez Stowarzyszenie.
Najlepiej by bylo jak logo powiesimy na nowej stonie razem z nowym layotem. Sprawa ze strona ciagnie sie od roku, wiec ciekzo mi powiedziec kiedy, IMHO wszystko moze potrwac ok miesiaca. Jezeli bedzie cisnienie mozemy to logo zawiesic na tymczasowej stronie ale nie wiem czy ma to sens.

p.s
1. Czy oprocz tego loga bedziesz mogl przygotowac caly logotyp ?
2. Swoja droga to logo troszke kojarzy mi sie z logo monaru ;)
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: stasiex »
Co masz na mysli mowiac caly logotyp. Ja operuje tylko doslownymi znaczeniami slow, jesli piszemy o marketignu. Mysle, ze nie bedzie problemu, nie wiem tylko w jakim czasie. Nie mniej mam teraz dobry argument przetargowy z tymi ludzmi, wiec moze da rade.
Nie widzialem loga monaru, ale koles moze cos czerpal z tego pomyslu. Rozmawialem dzis przez tel. Gota (tak w ogole to bylem u goscia na wiosce ostatnio :-)] i juz wszystko wiem, takze poczekam na nowa strone.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Witek »
  • 141 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tomakin »
odnosze nieodparte wrazenie ze ktos to narysowal w zeszycie na lekcji botaniki a potem stwierdzil, ze zrobi eksperyment "zobaczymy czy banda cpunow lyknie tego koszmarka jak im powiem ze to zrobila profesjonalna agencja reklamowa". Pytanie pozostaje czy jaja sobie robi Stasiex z nas czy agencja ze Stasiexa

jawohl :D

/edit

a dla smiechu http://img505.imageshack.us/my.php?image=kanaba9cv.jpg

o, drugi grafik zrobil swoj projekt

http://img418.imageshack.us/img418/7203/logo5at.jpg
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2006 przez Tomakin, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 88 / 1 / 0
[quote="Tomakin"]
odnosze nieodparte wrazenie ze ktos to narysowal w zeszycie na lekcji botaniki a potem stwierdzil, ze zrobi eksperyment "zobaczymy czy banda cpunow lyknie tego koszmarka jak im powiem ze to zrobila profesjonalna agencja reklamowa". Pytanie pozostaje czy jaja sobie robi Stasiex z nas czy agencja ze Stasiexa

jawohl ]

bez komentarza
  • 141 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tomakin »
Ah ktoz to? Czy to on sie skrada? TAK, to Toudy, Prezes Kanaby ktory od pazdziernika juz nie potrafi zarejestrowac Stowarzyszenia (tak, Kanaba nie istnieje - czemu? spytajcie Toudy'ego), ten sam ktory przez 3 miesiace nie potrafil kliknac myszka zeby wrzucic co trzeba na stronke Kanaby, ten sam ktory zawalil co najmniej 6 projektow, zostawionych mu przeze mnie gdy odchodzilem! Jak widac podoba mu sie to logo. Co prawda jak podeslalem znajomych to mieli na jego widok niekontrolowane ataki smiechu, ale Toudy'emu na tyle sie podoba ze nawet nie raczyl skomentowac wypowiedzi uzytkownika. No to jak ja na jego komentarz nie zasluguje, pozwole sobie na swoj, nieco dluzszy od zwyczajowego.

Dodam ze ciesze sie, ze nie jestem w Kanabie i nie mam prezesa - lenia ktoremu co gorsza podobaja sie takie koszmarki.

Jawohl
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.