Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
nie oplaca sie pukac crack , ale wiem ze najbezpieczniej uzywac witaminy c do tego, ja tak zrobilem.,
do brauna to kwasku sie dodaje na oko wszystko , ja dodawalem tak gdzies 1/6 tego co bylo brauna na lyzce
jak witamine c dodaje sie to ze dwa razy tyle co kwasku bo kwasek silniejszy. to wszystko na wyczucie jak widzisz ze ci sie rozpuszcza, aha, i nie gotuj tego tylko troche podgrzewasz i juz, bo takto spalasz towar.
smacznego
Ja tylko palilem crack, ale czytalem ze kokaina w proszku sie trzyma troche dluzej (zamiast 10-15 minut to z pol godziny)
ale i tak , ja to bym igly uzywal . a crack palil.
Gum@ pisze: A tak wogóle jest jakaś różnica w fazie po zwykłej kokainie i po cracku??? Oprócz oczywiście mocy.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.