Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 108 / 6 / 0
Kolega jadł w tym roku grzyby kilka razy. Parę razy nawet ze mną. Raz duża porcję świerzych grzybów, które innych niebotycznie powykręcały. Jednak on ANI RAZU NIE MIAł ŻADNEJ MASY. JAK TO MOŻLIWE? W poprzednim sezonie jadł mniejsze ilość i działy normalnie, tak jak na innych homo sapiens...

Z czego to może wynikać??

Co może pomóc??

Ktoś z was tak miał??
http://breakcore.pl/
  • 78 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mootant »
W tym sezonie świerze grzyby? Czy aby dobrze rozumiem? A jeśli tak, to gdzie, bo chętnie skorzystam ;) .
Uwaga! Użytkownik Mootant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 6 / 0
Nie, nie.. popierdoliło mi się. W poprzednim sezonie oczywiście. Te świerze w listopadzie roku poprzedniego, ale suszone w tym roku (po styczniu).
  • 115 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Apollo »
blymyzystyfy pisze:
Nie, nie.. popierdoliło mi się. W poprzednim sezonie oczywiście. Te świerze w listopadzie roku poprzedniego, ale suszone w tym roku (po styczniu).
to nie mial fazy po suszonych czy swiezych bo sie pogubilem? jesli po suszonych to bardzo mozliwe jesli byly zle suszone. slonce rozwala psylocybine, tak wiec jesli byly suszone na sloncu to stracily swe magiczne wlasciwosci w znacznym stopniu lub calkowicie.
Uwaga! Użytkownik Apollo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
Słońce rozwala psylocybinę, heh. Kiedyś ktoś próbował mi wkręcił, że zerwał 3 łysiczki wysuszył je na słońcu i widzial słonia... Nie wiem po co niektóre dzieciaki tak zmyślają lol...
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 6 / 0
To że grzyby były w porządku nie uchodzi wątpliwości, bo zawsze jadł w grupie osób, które po takich samych, a nawet mniejszych ilościach miały normalny trip...
to z nim coś widocznie <_<
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Szpatha »
Hehehe :) Czesto jest tak, ze ludzie jedza grzyby po to, zeby pobawic sie halucynacjami, posmiac z byle czego itd itp. A grzyb to jest taki magiczny instrumencik, ktory zagra wtedy jak zechce. Moze po prostu grzybek ostatnim razem nie mial nic do pokazania Twojemu znajomkowi..Pamietam swoje pierwsze spotkanie z tymi maluchami.. W porownaniu do drugiego, mozna powiedziec ze byl to zupelnie inny specyfik. Minelo sporo lat, a ja od tamtego czasu prowadzilem mozna powiedziec rozlegle badania tego tematu. Zwiekszalem dawki, a gdy przekroczylem 100 szt., zaczalem isc w druga strone i zmniejszalem. Ciekawym faktem jest to, ze przy dawce 15 szt., magiczne istotki pokazaly mi to co przy dawkach sporo wiekszych. Ba, ostatnio nawet wywolywalem ten stan tylko przy pomocy odpowiedniej muzyki i czytania trip reportow.. Wszystko siedzi w glowie.. nie w grzybku..
  • 65 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sion »
przy mniejszych dawkach. bylo ciekawiej bo moze bardziej przyzienmnie. kiedy po czterystu wyprzedzilem czas i z mieczem wydostawalem sie ze wszechswiatu; nie wydawalo mi sie ze ma to cos wspolnego z dotychczasowym zyciem. innym razem zajadalem sie (w herbatach) dwoma sztukami.
probowalem takze nimi leczyc; Dawkami 10 sztuk(w przyprawach do zup),2/4,5 sztuk(heratki),25 sztuk(szamanskie napary). jednak nici z tego wychodzily. Bylo raczej odwrotnie.

Choc kto wie.
  • 382 / 8 / 0
400?? Kurczę, to już naprawdę hardcore. :-p
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
Ja bym się bał tyle :P
Byłem dzisiaj u znajomego to mówił, że za czasów kiedy on się w to bawił byli w lesie i ktoś tam zjadł 150.
Tarzał siępo ziemii i wył jak wilk cały czas, później zabrało go pogotowie :P
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.