wypadało by aby dama używała słownictwa na poziomie a nie jakiejś podwórkowej mowy. Gdybym ja rozmawiał z jakąś dziewczyną i ona powiedziała słowo sraka to bym był mocno zażenowany.
ksionc pisze: czarna wdowa
wypadało by aby dama używała słownictwa na poziomie a nie jakiejś podwórkowej mowy. Gdybym ja rozmawiał z jakąś dziewczyną i ona powiedziała słowo sraka to bym był mocno zażenowany.
Co do tematu, na detoks poalkoholowy w domu poleciłbym jeszcze coś na apetyt ( po prostu dużo jeść).
Przepis:
całą główkę czosnku ,pokroj,gotuj ok.5 minut z siemieniem lnianym(ważne,bo regeneruje błonę śluzową żołądka),
można dodać marchew,czy co tam lubicie
pić gorące ,i pod kołdrę
Wywołuje silne poty,co wspomaga wydalanie z organizmu aldehydu octowego.
Jak chlałam (a chlałam duzo)zawsze pomagało.Po wypoceniu się wypijamy soczek pomidorowy ,najlepiej litr:)
Czy zolpidem jest dobry na objawy odstawienia alko? Półroczny ciąg, w sumie specyficzny - piłem 1-2, rzadko 3 piwa wyłacznie na sen. W dzień raczej mi się to nie zdarzało, nie upijałem się. Nie piłem też codziennie, myślę, że średnio 4 razy w tygodniu. Ostatnio jedynie codziennie (miesiąc?). Ogólnie wydaje mi się, że najgorsze mam już za sobą, ale uczucie lęku, wysokie ciśnienie, przyspieszone bicie serca, pobudzenie towarzyszą mi nadal. Od dwóch dni nie śpię (i nie piję) i zolpi chciałbym wziąć na sen właśnie. Mam nadzieję, że objawy absty nie kolidują z tym lekiem. Odpiszcie szybko, bo tą noc ciężko widzę. Do lekarza nie chciałbym iść po benzo jakieś, nie chce psuć sobie reputacji, a starzy znają rodzinnego.
Dzięki z góry.
A właśnie AZA opisuje. Pewnie naczytał się na necie i sobie wkręca. Ilości, brak ciągów jak i częstotliwość picia jest wręcz śmieszna, jeżeli ktoś sugeruje, że może mieć po tym objawy odstawienne, to jest jakimś młodym chłopakiem podatnym na sugestie albo hipochondrykiem.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów