Do uprawy w boxie jak narazie stosuje kompakt 24W
powodzenia w uprawie
mateks1 pisze: Czy, aby doszło do ujawnienia płci to fotoperiod musi być 12/12 czy może być 24/0 ???
ja mam 3 hpsy 150 :-p moze sie w*******y za moją do****ą oczywiście :-D
powodzenia
walnij jakąś fotke tego twojego okazu, biohumus raczej nie zaszkodzi ale daj połowe dawki, ja nie używam biohumusa tylko "substral magiczna siła" do balkonowych i przesadz roślinke do dobrej ziemi, ja używam ziemie do surfini i rośnie spoko, moze masz poprostu problem z ph i zahamowało wzrost
powodzenia
[img]C:\Documents%20and%20Settings\AK-47\Pulpit\roślinki\DSC03255.JPG[/img]
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.