Do uprawy w boxie jak narazie stosuje kompakt 24W
powodzenia w uprawie
mateks1 pisze: Czy, aby doszło do ujawnienia płci to fotoperiod musi być 12/12 czy może być 24/0 ???
ja mam 3 hpsy 150 :-p moze sie w*******y za moją do****ą oczywiście :-D
powodzenia
walnij jakąś fotke tego twojego okazu, biohumus raczej nie zaszkodzi ale daj połowe dawki, ja nie używam biohumusa tylko "substral magiczna siła" do balkonowych i przesadz roślinke do dobrej ziemi, ja używam ziemie do surfini i rośnie spoko, moze masz poprostu problem z ph i zahamowało wzrost
powodzenia
[img]C:\Documents%20and%20Settings\AK-47\Pulpit\roślinki\DSC03255.JPG[/img]
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.